Life&style

Mineralni make up za one kojima je postojanost najvažnija

Bez obzira radimo li od kuće ili na radnom mjestu, vrijeme je dragocjeni resurs i katkad se čini da ga nikada nema dovoljno za sve ono što želimo obaviti. Za sve nas kojima uvijek nedostaje još par minuta, dm ima super savjet: vrijeme možemo uštedjeti odabirom proizvoda i looka koji će biti trajniji i neće zahtijevati popravke tijekom dana. Za to dm savjetnica Marta preporučuje mineralni make up koji je postojaniji od klasičnog i voli aktivnost. Naime, mineralna podloga izgleda bolje kako dan odmiče i pogoduje joj aktivnost kože.

Pri nanošenju mineralnog make upa iznimno je važna priprema kože jer joj je potrebna dobra hidratacija. Zato počnite s hidratantnom kremom i primerom za lice te bazom za sjenilo za oči. Potom nanesite dva sloja maskare te usne iscrtajte nude olovkom za usne.

U videu pogledajte sljedeće korake za kreiranje postojanog looka uz pomoć mineralnog make upa. dm savjetnica Marta i influencerica Lea Biljman vodit će vas kroz svaki korak i otkriti vam male trikove uz koje ćete zablistati.

Ne zaboravite da do kraja travnja pri kupnji proizvoda dekorativne kozmetike u dm-u i dm online shopu ostvarujete 15x više dm active beauty bodova, a na poklon možete dobiti i prekrasnu Hippy Garden maramu ako pri kupnji make upa u prodavaonicama potrošite više od 200 kuna.

Marta i Lea u videu su koristile:

Više informacija i inspiracije potražite na www.dm.hr i ne zaboravite pratiti dm na Instagramu, Facebooku i YouTubeu za najnovije vijesti iz svijeta ljepote.

Photo: dm.hr