Life&style

Minerali kao ključ snažnije, otpornije i ljepše kože

Jako je važno imati snažnu kožu kako bi očuvali njeno zdravlje, ali i ljepotu

Svakodnevni štetni vanjski i unutarnji utjecaji mosgu oslabiti otpornost naše kože i narušiti njenu ljepotu i zdravlje. Poput stresa koji je odgovoran za suhoću, nepravilnost i osjetljivost kože, nedostatak sna koji rezultira naticanjem, tamnim podočnjacima i umornim tenom. Pušenje je izravno odgovorno za suhoću kože dok izloženost UV zračenju rezultira prijevremenim starenjem kože, tamnim mrljama i neujednačenim tenom. nauravnotežena prehrana, umivanje "tvrdom vodom" te razdoblje menopauze također nepovoljno djeluju na kvalitetu naše kože. Jedinstvana kombinacija mineralizirane termalne vode s aktivnim sastojcima za visoku razinu učinkovitosti i sigurnosti svaki tip kože čini otpornijim na vanjske i unutarnje štetne utjecaje.

 | Autor: Vichy Vichy

Zato svaka osoba mora imati jaču kožu kako bi se uspjela boriti protiv faktora koji mijenjaju njenu prirodnu ravnotežu i fiziologiju. Minerali su esencijalni upravo za ravnotežu kože. U metaboljizmu - ulaze u sastav enzima i hormona, u strukturi - igraju ključnu ulogu u građi epidermisa te čuvaju pH ravnotežu kože. Jedinstvena Vichy mineralizirana voda s velikom raznolikošću minerala idealan je odgovor kao izvor snage za sve tipove kože. Dokazano ona jača, uravnotežava i obnavlja kožu čineći je snažnijom, svaki dan.

 | Autor: Vichy Vichy

Korištenje mineralizirane vode bitan je korak u svakodnevnoj rutini njege – istovremeno jača, uravnotežuje i obnavlja kožu. U kombinaciji sa sigurnim i snažnim aktivnim sastojcima, mineralizirana vode dio je svih Vichy proizvoda.

 | Autor: Vichy Vichy

AQUALIA THERMAL - hijaluronska kiselina u Aqualia Thermal proizvodima u kombinaciji s Vichy mineraliziranom vodom dugotrajno hidratizira kožu i čini ju otpornijom na štetne utjecaje. Učinkovita njega isušenih područja lica moguća je zahvaljujući ravnomjernom rasprostiranju vode kroz kožu lica za dugotrajnu hidrataciju.
LIFTACTIV SUPREME - Ramnoza u svim Liftactiv proizvodima zajedno s Vichy mineralizranom vodom prirodno djeluje protiv starenja kože. Za vidljivo čvršću kožu. Trenutačno zaglađuje bore i nedostatke te osvjetljava ten.
IDEALIA - Vichy mineralizirana voda u kombinaciji s Kombuchom pojačava antioksidativna i antiglikacijska svojstva, poboljšava kvalitetu kože: boju, teksturu, blistavost.
NEOVADIOL - Hijalurnoska kiselina, HEPES, hedione, Hydrovance te Pro-Xylane u suradnji s mineraliziranom vodom igraju ključnu ulogu u strukturi kože pod utjecajem menopauze čineći ju gušćom i s više volumena.

Photo: Thinkstock / Spencer Davies

Komentari 0