Life&style

Milenijski skok u more sa zadarske rive

Najmasovnija razglednica s Jadrana s porukom „SAVE THIS PLANET!“

Znaš li da u ponedjeljak, 22. srpnja, od 19 do 23 sata na Narodnom trgu i Kalelargi ispred dm-a započinju prijave za dm millenium jump?

Svoje mjesto na ovoj poznatoj morskoj zabavi osigurat će ukupno 3.000 sudionika i sudionica. Da, broj mjesta je ograničen i zato požuri po svoje jer ti ovogodišnji dm millenium jump donosi brojna uzbuđenja, a u nastavku saznaj koja.

Tri skoka zapjenit će zadarsku rivu

dm millenium jump zadarsku će rivu u subotu, 27. srpnja, pretvoriti u mjesto cjelodnevne zabave, a začinit će ga tri najmasovnija skoka u more. Skakanje starta u 15 sati: uz dva domino skoka, skakat će se i dvostruki domino skok – a sve će začiniti i lopte te dm majice.

Milenijska fotografija za pamćenje

Posebnost ovogodišnjeg izdanja dm millenium jumpa bit će natpis 'SAVE THIS PLANET' koji će svi sudionici složiti svojim tijelima, a bit će dug čak 200 metara. Ovime dm želi podsjetiti sve svoje sugrađane da malim koracima i promjenama svakodnevnih navika možemo doprinijeti zaštiti svog okoliša i Jadrana.

Skačemo jer tako pomažemo

Skačemo u čast malih polaznika Škole plivanja za djecu s poteškoćama u razvoju Dječjeg vrtića Latica. Oni upravo plivanjem na bazenu – u sklopu Škole plivanja – razvijaju svoju samostalnost, jačaju samopouzdanje i osjećaj pripadnosti, a svi sudionici uplatom kotizacije za dm millenium jump podržavaju nastavak rada ove Škole.

Plesni i gurmanski užitci

Ljeto i plesni ritmovi neraskidiva su kombinacija pa će tako raspoloženje na zadarskom poluotoku podizati voditelj Frano Riđan i Plesni klub Samba te poznati saksofonist Jakša Jordes, ali i DJ-evi s ljetnim hitovima. Sudionici će utrošenu energiju moći nadoknaditi uz rižoto s plodovima mora koji će se tom prigodom kuhati.

Siguran boravak na suncu

Za siguran cjelodnevni boravak na suncu bit će zadužen tim dermatologa Hrvatskog dermatološkog društva u sklopu dm-ove inicijative "Moje ljeto – nešto drugačije", a svi zainteresirani će uz stručne preglede eventualnih promjena na koži moći naučiti i kako se najbolje zaštititi od sunca.

dm MILLENNIUM JUMP 2019.

Zadar, subota, 27. 7. 2019.

Obala kralja Petra Krešimira IV

PROGRAM:

14.30 - ulazak na rivu

15.10 - voditeljski uvod i prezentacija Dječjeg vrtića Latica te Udruge za autizam Zadar

15.20 - SKOK 1 / Nivea 2 u 1 skok – prvi skok domino s plavim loptama i majicama (i odmah nakon njega drugi skok, svi odjednom, slobodno)

15.40 – skokovi u slobodnom stilu iz zaleta (od mola na istok)

16.05 - SKOK 2 / HIMALAYA dvostruki domino u dm majicama

16.15 – rižoto s plodovima mora

16.20 – program na pozornici

· DJ Mario & DJ Angelo

· Jakša Jordes saksofon i ritam sekcija

· ples: Samba & Frano Riđan

· nagradna igra: izvlačenje za moped na struju

· grupna fotografija: na molu & moru

17:10 defile gumenjaka sa zastavama (helikopter)

17.20 - SKOK 3 / dm domino skok u dm majicama s crvenim loptama

17.40 – slaganje natpisa – SAVE THIS PLANET!

18.00 – posljednje kupanje i odjava

Prijave: od 22. srpnja, od 19 do 23 sata,

na Narodnom trgu i Kalelargi ispred dm-a

Cijena kotizacije: 30,00 kuna

Više informacija potražite na dm-ovoj internetskoj i Facebook stranici.

Photo: PR/Theimagedirect

Komentari 0