Life&style

Mia Negovetić otkrila je što je najčešće u njezinim slušalicama

Mlada riječka pjevačica Mia Negovetić osvojila je Hrvatsku svojim pjevačkim talentom i simpatičnom osobnošću, a potencijal koji posjeduje u samo nekoliko singlova je itekako pokazala i opravdala. Kako kaže, glazbom najviše izražava svoje osjećaje i nekada bolje može reći nešto kroz pjesmu nego običan govor jer glazba je za nju prava čarolija i čista duboka emocija. O planiranju svojih svakodnevnih aktivnosti i obaveza te što se najčešće nalazi u njezinim slušalicama, od Mije doznajemo u nastavku:

Kako izgleda jedan tvoj dan? Kako voliš provoditi svoje vrijeme?

“Kada nemam posla, volim provesti vrijeme uz društvene igre ili vani, avanturist sam i volim adrenalin. Ako u pitanju nije priprema za nastup onda radim u svom kućnom studiju i nekada čak i tako znam ispuniti cijeli svoj dan, stvarajući novu glazbu.“
 | Autor: Koji ti je omiljeni dio dana i kako planiraš sve svoje obaveze?

“Jutro obavezno započnem kavom uz radio, to mi uvijek uljepša početak dana. Omiljeni dio dana mi je zalazak sunca, trudim se svaki dan uhvatiti taj trenutak i sjediti na posljednjim zrakama sunca, nekad me to inspirira za rad. Obaveze planiram tako da obično sve zapisujem u rokovnik, tako mi je najlakše stvoriti dobru organizaciju.“

Jedna si od rijetkih pjevačica koja je već u ranoj životnoj dobi postigla puno toga te imaš znatan broj pratitelja na društvenim mrežama. Na što ti je fokus u stvaranju sadržaja na Instagram profilu?

„Zapravo nemam neki određeni fokus, već objavim ono što mi se sviđa. Ono što bih voljela češće objavljivati su coveri pjesama koje su mi jako drage, napraviti neke svoje aranžmane i obrade.“

U tome joj pomaže tehnologija bez koje bi, kaže, jako teško mogla ovo što može sada:

„Tehnologija je jako doprinijela svemu pa tako i u glazbenom svijetu, od zvukova, plug-in-ova do raznih programa za rad“. 
 | Autor: PR/Ženeinovac PR/Ženeinovac U privatno vrijeme više slušaš stranu ili domaću glazbu? Što se najčešće nalazi u tvojim slušalicama?

„Najviše slušam stranu glazbu, indie mi je najdraži žanr i on je najčešće u mojim slušalicama.“

Kvaliteta zvuka i slušanje omiljene glazbe uz aktivno poništavanje buke za Miju je bitan kriterij kod odabira slušalica. Njezin izbor su Huawei FreeBuds 4, najnovije True Wireless Stereo (TWS) Bluetooth slušalice koje dolaze s Adaptive Ear Matching (AEM) tehnologijom, po prvi put korištenom za slušalice open-fit dizajna.

Na pitanje koliko joj je bitna kvaliteta zvuka i slušanje omiljene glazbe uz aktivno poništavanje buke, Mia je odgovorila:

„Kao glazbeniku, zaista mi je teško slušati glazbu na slušalicama koje nemaju dobar bas i poništavanje buke. Kada slušam glazbu volim čuti sve detalje, pogotovo kada idem nekamo, a oko mene se nešto zbiva, volim biti u tom nekom svom svijetu.“ Huawei FreeBuds 4 se odlikuju izuzetnom kvalitetom zvuka uz aktivno poništavanje buke i moderan dizajn što je Miju posebno oduševilo.
 | Autor: PR/Ženeinovac PR/Ženeinovac

Kako ti se sviđa dizajn FreeBuds 4 slušalice? Što bi posebno istaknula?

„Jako su lagane, modernog dizajna i jako lijepo pristaju uz lice. Posebno bih istaknula koliko fiksno stoje u uhu, nekad potpuno i zaboravim da ih imam, mogu se kretati skroz neopterećeno.“

Huawei FreeBuds 4 automatski prepoznaje oblik uha korisnika te način nošenja. Koliko ti to olakšava obavljanje svakodnevnih aktivnosti uz slušanje svoje omiljene glazbe?

„Štogod radila zaista su fiksne, a često imam slušalice u ušima. Uz sve mogućnosti koje imaju na sebi stvarno je lako odrađivati svakodnevne aktivnosti koje god da jesu!“

Mia nam je također istaknula da slobodno vrijeme najviše voli provesti spontano, što joj dođe u trenutku, to napravi, a opuštati se voli uz meditaciju. Za sebe kaže da je suosjećajna, kreativna i ambiciozna, a Huawei FreeBuds 4 joj pomažu da uživa u nesmetanom slušanju indie glazbe. Huawei FreeBuds 4 slušalice imaju značajku jedinstvene prilagodbe uhu te automatskim detektiranjem oblika uha korisnika može odrediti optimalne postavke, a dolaze u prekrasnim Ceramic White i Silver Frost bojama.

Zvučna svestranost za vrhunsko iskustvo Huawei FreeBuds 4 slušalice svojim inovativnim dizajnom također donose zvuk visoke kvalitete. Osim toga, pružit će vam 4 sata neprekidne reprodukcije glazbe, a zajedno s kućištem za punjenje, vrijeme se povećava na čak 22 sata. Ako je opcija aktivnog poništavanja buke uključena, ove slušalice donose 2,5 sata neprekidnog slušanja glazbe. Najmodernijom tehnologijom brzog punjenja omogućava 2,5 sata uživanja u zvuku nakon samo 15-minutnog punjenja, tako da ne morate brinuti o razini baterije kada ste van kuće ili u žurbi.

Dvostruka povezanost Osim elegantnog dizajna i aktivnog poništavanja buke, FreeBuds 4 podržavaju povezivanje s dva uređaja. Bez obzira je li riječ o Huawei pametnom telefonu, tabletu, računalu, satu ili bilo kojem drugom pametnom uređaju koji radi na Android, iOS ili Windows operativnom sustavu, ove slušalice se istodobno mogu povezati s bilo koja dva uređaja. Tako možete uživati u svojoj omiljenoj glazbi ili programu, bez propuštanja poziva jer slušalice automatski zaustavljaju reprodukciju glazbe i prebacuju se na vaš poziv.

Photo: None