Life&style

Mi ih znamo zaboraviti, a vi? Ova tri proizvoda spasit će vam godišnji

Ako se, baš poput nas, za more pakirate na kraju zadnjeg radnog dana kako bi iskoristili već i onaj prvi vikend godišnjeg, u žurbi i silnoj želji da što prije promijenite lokaciju vjerojatno zaboravite neke bitne stvari

Stoga smo vam pripremili must-have listu lako zaboravljivih proizvoda koji moraju imati mjesto u vašem koferu, a sve ih možete kupiti u svom dm-u. Prije kupnje svakog od njih ne zaboravite aktivirati eKupone na dm active beauty portalu ili aplikaciji jer ćete tako ostvariti višestruke bodove i bolje uštede.

1. Zubni konac – nema ništa gore kada nakon večere uz obalu shvatite da su vam između zubi ostali dosadni komadići hrane. Ili, još gore, kada vam se zbog istog razloga na godišnjem dogodi upala desni. Zato je važno imati zubni konac pri ruci, ako već ne u torbici, onda barem u apartmanu. Odličan izbor je Oral-B Superfloss zubni konac jer čisti i aparatiće, mostove te široke razmake između zubi.

Pri kupnji proizvoda Oral-B u prodavaonicama dm-a, uz aktivaciju eKupona, ostvarujete 30x više bodova.

2. Ulošci – čak i ako ste savršeno tempirali odmor, vjerujemo da vam je dobro poznata činjenica da se ljeti menstrualni ciklus može poremetiti. Uzrok tome je najčešće stres, i to ne mislimo na negativan stres, već samo stres zbog promjene i izlaska iz rutine, a to godišnji odmor stvarno jest. Ostali uzroci ljetnog poremećaja ciklusa su naglo mršavljenje (najčešće prije godišnjeg) i naglo debljanje (tijekom godišnjeg). Za svaki slučaj ponesite i Libresse Natural Fresh uloške s ekstraktom kamilice i aloe vere.

Pri kupnji higijenskih uložaka Libresse u prodavaonicama dm-a, uz aktivaciju eKupona, ostvarujete 25x više bodova.

3. Maska za lice – koliko god ga štitili šeširima i kapama, naše lice tijekom ljeta zahtijeva posebnu pažnju. Koža se obilno znoji, osjetljiva je i sklona crvenilu, a time je podložnija nastanku akni, a dugoročno i bora. Glavni krivci su morska sol i klor koji iz kože lica izvlače vlagu. Pripremite se na vrijeme i nabavite Garnier Moisture Bomb masku za lice u maramici koja će vašem licu dati intenzivnu vlagu i regenerirati ga za novi morski dan. Masku ostavite preko noći, a ujutro uživajte u postignutim rezultatima!

Pri kupnji proizvoda za njegu lica Garnier u prodavaonicama dm-a, uz aktivaciju eKupona, ostvarujete 30x više bodova.

Za još više ponuda kojima ćete brže skupiti bodove na dm active beauty kartici pogledajte ostale eKupone uz koje ostvarujete višestruke bodove do 15. srpnja. 

Photo: dm.hr