Life&style 25. veljače 2020.

MELVITA KOKOSOVO ULJE – BRIGA ZA KOSU I PLANET

Pripremite se na obnovljenu, sjajnu i mirisnu kosu koja će mamiti poglede iz dana u dan. Melvitino organsko, mirisno i multifunkcionalno ulje pravi je lijek za sva oštećenja kose. Zahvaljujući masnim kiselinama hrani i štiti kosu, vraća joj i izgubljeni sjaj i blagotvorno djeluje na vlasište. Dokazano brzo i učinkovito prodire u kosu, a može se koristiti na nekoliko načina. Jeste li ga već uvrstili u svoja must-have njegujuća ulja?

 | Autor:

KOKOSOVO ULJE – ULJE KOJE VAŠA KOŽA I KOSA OBOŽAVAJU

Organsko kokosovo ulje idealno je za sve koji traže 100 % prirodno i organsko biljno ulje s certifikatom koji potvrđuje njegovu kvalitetu.
Naše kokosovo ulje bogato je laurinskom kiselinom te intenzivno njeguje i obnavlja kosu! Može se koristiti prije šamponiranja kao maska za kosu ili kao proizvod za oblikovanje na suhoj kosi. 

Iznimni rezultati vidljivi su već nakon 4 tjedna: 87 % žena potvrdilo je da je njihova kosa intenzivno obnovljena.***

Odlično je i za hidrataciju kože tijela te pruža nevjerojatan, egzotičan i nježan miris kokosa! Melvitino ulje kokosa je bez dodanih bojila te dermatološki ispitano.

 

ETIČNA I EKOLOŠKA LJEPOTA FAIR TRADE PARTNERSTVO

Plodovi kokosa stižu u Melvitinu ekološku tvornicu u Francuskoj iz prekrasne otočne države São Tomé & Príncipe. Ondje iz pažljivo ubiru naši suradnici iz organizacije Valudo te je ovo naše partnerstvo okrunjeno certifikatom pravedne trgovine (Fair for Life*).

 | Autor:

PROIZVEDENO NA EKOLOŠKI NAČIN

Svježi plodovi kokosa odvajaju se od ljuske, ispiru te se bijeli dio ploda suši na temperaturi ispod 55°. Zatim se prvim hladnim prešanjem dobiva iznimno kvalitetno dragocjeno ulje s certifikatom COSMOS Organic.**

Kokosovo ulje od veljače je dostupno u webshopu na www.melvita.hr, a od 2. ožujka i u odabranim Müller trgovinama.

 

Komentari 0