Life&style

Meet Mia od danas u ponudi ima najukusnije krafne u gradu. Jedva čekamo probati nove okuse

Zagrebački brunch & cake bar Meet Mia na svom službenom Instagram profilu ponosno je najavio da krafne stižu u prodaju, a možeš birati između klasičnih okusa i onih nešto posebnijih. Naime, od klasičnih krafni očekuju te punjenja s marelicom, malinom, vanilijom i pistacijom, a najavljene su i čokoladne, kokos, mango… varijante na nešto drugačiji način. Ono što najviše volimo kod Meet Mije je kombinacija tradicionalnih okusa i modernih receptura, odnosno spojeva koji nam na prvi pogled djeluju - nespojivo.

Meet Mia nalazi se u samom centru Zagreba, u Vlaškoj 43, stoga vjerujemo da će ti ovih dana biti usput. S obzirom na to da se svake prethodne sezone krafne jako brzo rasprodaju, a na dnevnoj bazi dolaze u ograničenim količinama, predlažemo da ujutro prošetaš do Meet Mije kako bi bez previše stresa ulovila svoje krafne, ali čak i ako to ne bude slučaj, sutra je novi dan. 

 | Autor: Instagram / @meetmiacakes Instagram / @meetmiacakes Foto: Instagram / @meetmiacakes

Nama idealno jutro zvuči ovako - krafne uz jutarnju kavu u chic prostoru Meet Mije i lagan početak dana. Naime, interijer odiše francuskim štihom i silom, a svaki komad biran je s posebnom pažnjom i priča svoju priču kako bi se u konačnici stvorila divna, ugodna atmosfera. 

Možda vas zanima Ne moramo više ići u Ljubljanu po kurtoš (trdelnik), najslađa pekarnica otvorila se i u Zagrebu Rubrika Life&style Life&style
 
Photo: Instagram / @meetmiacakes
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    odlične