Life&style

Mažeš li lice proteinima svaki dan?

Koji su to proteini koji nam pomažu da duže ostanemo mladi ? To su kolagen i elastin dok je hijaluronska kiselina važan sastavi faktor koji zbog velike sposobnosti vezivanja vode omogućuje da matriks, u koji su uronjena kolagena i elastinska vlakna, zadrži svoj oblik. Starenjem se smanjuje količina hijaluronske kiseline te samim time i udio vode u matriksu što dovodi do smanjene elastičnosti kože. Kao posljedica nastaju bore.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Dora hijaluronski serum Booster & Moisturizer uz hijaluronsku kiselinu sadrži još i ureu, kolagen i elastin. Pogodan je za sve tipove kože, čak i za masnu kožu jer lagana vodena formulacija neće začepiti pore i uzrokovati negativne posljedice kao što je pojava akni.

Sadrži najbitnije vitamine i to vitamin C i B5. Vitamin C je svojevrsni "booster" jer potiče stvaranje kolagena i štiti kožu od lošeg utjecaja slobodnih radikala (najčešće iz zagađenog zraka).

Vitamin B5 poznat je još kao dekspantenol a važan je za kožu jer ubrzava epitelizaciju (proces obnove stanica) i općenito poboljšava izgled kože.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Ako želite započeti rutinu za oporavak i poboljšanje kože, Dora serum sa vitaminom C i hijaluronskom kiselinom, iz kolekcije Dora kozmetike, odličan je izbor za početak, budući da pruža sve sastojke koji Vašoj koži trebaju u borbi protiv starenja kože.

Kako djeluje na Vašu kožu?

Kada počnemo koristiti hijaluronski serum sa vitaminom C, mnogi požele odmah vidjeti učinke, ali stvar je takva da mu morate dati vremena. Dora hijaluronski serum mora postati dijelom svakodnevne rutine za njegu kože. Korištenje seruma znači da štitite kožu svaki put kada ga nanesete. Hijaluronski serum može Vašoj koži pružiti ljubav i brigu koja joj je potrebna, a istovremeno Vam pruža željeni visokokvalitetan izgled. Izgledati mlađe znači i osjećati se mlađe.

Primjenom Dora kozmetike priuštite svojoj koži luksuzne trenutke. Zato te nagrađujemo upravo ovim odličnim Boosterom. Odgovori na pitanje, ostavi svoje podatke i u srijedu 29.05.2019. proglašavamo pobjednicu.

Sretna dobitnica Dora boostera je Tena Dominko! Čestitamo!

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0