Life&style
Sydney Sweeney

Maturalna večer u stilu 80-ih - takvim je tulumom Sidney Sweeney proslavila je 26. rođendan

  • Sydney Sweeney proslavila je svoj rođendan u stilu 80-ih godina prošlog stoljeća
  • Zvijezda Euphorije napunila je 26 godina 12. rujna, a proslavila ju je tijekom vikenda fenomenalnom 'maturalnom zabavom' s popisom gostiju prepunim zvijezda
  • Međutim, glumica je definitivno bila apsolutna zvijezda večeri…

Glumica Sydney Sweeney omogućila je svojim obožavateljima da zavire u proslavu njenog 26. rođendana na Instagramu, gdje je podijelila pregršt slika i videozapisa gostiju na svojoj zabavi u Serra on Vine, koju je organizirao Revolve. Samo je jedna slika došla ravno iz njenog fotoaparata, a bila je to snimka mjesta događaja, s mnoštvom zrcalnih kugli i ružičastim zavjesama na stropu. 

Cijelo mjesto bilo je ukrašeno ružičastim za 'Sydninu maturalnu', i, naravno, kao glavna zvijezda večeri, Sweeney je bila odjevena u skladu s time.

Kao što je prikazano na drugim fotkama, glumica je odjenula satensku ružičastu mini haljinu s niskim dekolteom, a kulminirala je krupnim ružičastim puf rukavima. Sweeney je dopunila svoj izgled metalik ružičastim štiklama ukrašenim mašnama, ružičastom mini torbicom ukrašenom dijamantom (također s mašnom) i velikom ružičastom ogrlicom od kristala. Izgled je zaokružila ultimativnom frizurom inspiriranom 80-ima: Voluminoznom trajnom.

 | Autor: Instagram @sydney_sweeney Instagram @sydney_sweeney Foto: Instagram @sydney_sweeney

Sweeney je nedvojbeno bila zvijezda večeri, ali bilo je i mnogo drugih poznatih osoba koje su bile prisutne. Ariana Greenblatt bila je među prvim slavnim osobama koje je Sweeney reobjavila na svojim storyjima. Alexandra Shipp, koja je uz Sweeney glumila u filmu 'Anyone But You', također je objavila snimku s 'rođendanskom djevojkom' sa zabave.

Možda vas zanima Zbog društvenih mreža Sophie Turner razvila je poremećaj prehrane. Terapeutkinja živi s njom i pazi da jede... Rubrika Life&style Life&style

Dominikanska glumica Emily Tosta slijedila je primjer, podijelivši sliku slavljenice i sebe na proslavi. 'Sretan rođendan, ljepotice. Volim te', napisala je. 

 | Autor: Instagram @sydney_sweeney Instagram @sydney_sweeney Foto: Instagram@sydney_sweeney

Sa Sweeney je na zabavi pozirala i manekenka Madisin Rian. 'Sretan rođendan, prekrasna Syd', napisala je. 'Apsolutno najbolja maturalna zabava 80-ih.”

Bivša zvijezda 'Riverdalea', Camila Medes, također je podijelila video trenutka kad je došla torta, označivši Sweeney i dodavši da je 'maturalna večer iz 80-ih bila radosna' s nekoliko emotikona ružičastog srca. 

Bili su na tulumu još i glumac Darby Camp, plesači Dani Vitale i Scott Myrick, 'Euphorijin' Donni Davy, glumica i redateljica Annabelle Attanasio, kao i brazilska superzvijezda Anitta. 

 | Autor: Instagram @sydney_sweeney Instagram @sydney_sweeney Foto: Instagram@sydney_sweeney

'Moja prva maturalna večer zahvaljujući slavljenici', napisala je Anitta na svom slajdu. 'Zaslužuješ najbolje!!!'

Sretan rođendan, Sydney Sweeney!

Možda vas zanima Eva Longoria otvorila je dušu o karijeri i privatnom životu: "Bila sam veliko razočaranje za svoju obitelj" Rubrika Life&style Life&style

 

Photo: Instagram @sydney_sweeney
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    bravo