Life&style 23. ožujka 2015.

Matija Vuica domaćica prve BlessFood večere

Danijel Galić.
1/12

U Zagrebu u restoranu Apetit održana je prva večera velikog nacionalnog projekta „BlessFood - Večera s porukom“. Kao prva domaćica ove hvalevrijedne donatorske akcije izabrana je poznata dizajnerica Matija Vuica.

Matija je briljirala u ulozi domaćice, restoran je bio kompletno pun, sva mjesta za večeru su prodana a njeni gosti uživali su u večeri od šest slijedova. Nina Badrić, Anica Kovač, Ivana Vrdoljak Vanna, Senka Bulić, Đurđa Adlešić, samo su neke od Matijinih prijateljica koje su se sinoć došle družiti i uživati u jelima restorana Apetit a ujedno i humanitarno djelovati. Novac od prodaje karata Matija je odlučila donirati Klinici za dječje bolesti u Klaićevoj.

 | Autor: Danijel Galić Danijel Galić

Večera je prošla u izvrsnoj atmosferi, a uz divno druženje i zabavu najavljeni su i novi domaćini. Svi prisutni su izrazili zadovoljstvo projektom „BlessFood – večera s porukom“ te je većina večere prošla u dogovaranju oko budućih večera koje će se održavati po cijeloj Hrvatskoj.

 | Autor: Danijel Galić Danijel Galić

Ideja projekta "BlessFood – Večera s porukom“ je ponuditi prvoklasni gastro doživljaj u najboljim restoranima diljem Hrvatske s poznatim domaćinima te poticati kulturu druženja, a pritom i humanitarno djelovati prema onima kojima je pomoć potrebna.  Domaćini večera su istaknute osobe iz svijeta gospodarstva, politike, sporta i showbusiness-a. Uzvanici su njihovi prijatelji, poznanici i građani koji žele prisustvovati večeri i koji karte za večeru kupuju online.

 | Autor: Danijel Galić Danijel Galić

Misao vodilja projekta je zajedništvo, druženje i uživanje u gastronomiji uzvanika uz poznate osobe s humanitarnim ciljem. Prikupljena sredstva od večere doniraju se humanitarnoj udruzi/zakladi po odabiru domaćina. Projekt „BlessFood Večera s porukom“ uz više od 70  domaćina kroz više od  dvjesto večera okupiti će preko 12 000 uzvanika. Večere će se uglavnom održavati tijekom tjedna od ponedjeljka do četvrtka u svim većim gradovima Republike Hrvatske, Zagrebu, Splitu, Rijeci, Puli, Osijeku, Dubrovniku pod pokroviteljstvom Jamnice, lidera na tržištu gaziranih prirodnih mineralnih voda, koja predstavlja savršen izbor za osvježenje uz svaki obrok.

 | Autor: Danijel Galić Danijel Galić

Neke od udruga ili zaklada kojima će biti donirana sredstva od održanih večera su udruge „Hrvatska pomaže“, „Sve za nju“, „Europa Donna“, Klinika za dječje bolesti Klaićeva, Zaklada „Za djecu Hrvatske“ , Specijalna bolnica za kronične bolesti dječje dobi -Gornja  Bistra, Humanitarna organizacija „Zajednica susret“,  Dječji dom Zagreb- Nazorova, SOS Dječje selo Lekenik , SOS Dječje selo Ladimirevci te mnoge druge.

Više slika pogledaj u galeriji...

Komentari 0