Life&style

Mateo i Izabel Kovačić postali su ponosni vlasnici dva luksuzna stana u centru Zagreba

  • Izabel i Mateo Kovačić ponosni su vlasnici dva stana u Ban centru u strogom centru Zagreba 
  • Stanovi su ukupne površine 450 kvadrata, vidljivo je iz zemljišnih knjiga, a otkriva 24sata
  • Vrijednost stanova na ovoj lokaciji je, nagađa se, oko tri milijuna eura

Mateo Kovačić, nogometni reprezentativac i igrač engleskog kluba Chelsea, vlasnik je jednog stana na šestom katu. Riječ je o šesterosobnom stanu od 300 kvadrata koji se sastoji od četiri spavaće sobe, dvije radne sobe, tri kupaonice, dnevnog boravka s blagovaonom i garderobe, donosi 24sata.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Otto Barić (@otto.baric)

Mateo i Izabel Kovačić čestitali su blagdane prvom obiteljskom fotografijom sa sinčićem Ivanom

Stan koji glasi na ime njegove supruge, modne dizajnerice Izabel Kovačić, nalazi se kat ispod, a riječ je o trosobnom stanu od 150 kvadrata. Stan se sastoji od dvije spavaće sobe, kupaonice, gostinjske sobe, kuhinje, ostave i dnevnog boravka s blagovaonom.
Pisalo se kako je Mateo Kovačić stan kupio od nekadašnjeg „kralja mlijeka“ Luke Rajića za oko dva milijuna eura. Stan koji glasi na ime njegove supruge navodno vrijedi oko milijun eura. 

Inače, Izabel je donedavno živjela na relaciji Zagreb – London. Krajem prošle godine se zbog trudnoće i pandemije korona virusa vratila u Zagreb, izjavljivala je, kao i kako su uredili dvije dječje sobe, jednu u Londonu i jednu u centru Zagreba.
„Nakon porođaja, čim bude moguće putovati zbog situacije s korona virusom, vraćamo se svi zajedno u Englesku“, otkrila je Izabel svoje planove Jutarnjem listu lani u listopadu.

 

Sretni par je zajedno od 2010. godine, a navodno su se zaljubili jedno u drugo još kao srednjoškolci.  Nakon sedam godina veze su se vjenčali, a prošle godine u listopadu dobili su sina. Adresa u centru Zagreba sad će očito biti njihovo obiteljsko gnijezdo dok su u domovini...

Marijana Batinić i Izabel Kovačić obožavaju ovaj preslatki komad(ić) odjeće

U novoj epizodi showa 'miss7 live s Nevenom Rendeli i gostima' briljirale su Mila Elegović i Marija Borić 

Cijelu epizodu pogledaj OVDJE.

Photo: Instagram@izakova

Komentari 0