Life&style

Maštamo da u Pradinom caffeu otvaramo Pradin adventski kalendar s najfinijim slatkišima...

  • Ako negdje na svijetu želimo ispijati čaj i jesti kolačiće, London je visoko na top listi, a ovih dana posebno robna kuća Harrods u kojoj je Prada Caffe 
  • Sve je u stilu ovog talijanskog brenda, pa kafić kao iz zemlje čudesa već na prvi pogled oduzima dah
  • I to nije sve, u Pradinom caffeu u ponudi je adventski kalendar sa slasticama iz kafića u mini verziji
  • Pročitaj još i: Ljubitelje Zare će itekako zanimati činjenica da je otvoren prvi Zara Café

Otkako se ove godine u luksuznom Harrodsu u Londonu otvorio Caffe Prada, fotografije koje su osvanule na Pradinom Instagramu ne prestaju oduševljavati. Luksuz i elegancija zrače iz svakog kutka prekrasno uređenog prostora, a ne znamo je li nam ljepši interijer ili pak slastice koje se ovdje nude.

Prostor Prada Caffea osmišljen je da brendu da novu dimenziju, a kupcima pruži jedinstveno (i vrlo privlačno) iskustvo ispijanja kave ili čaja (ili koktela) uz ukusne zalogaje čija su perjanica predobri deserti. Interijer kao i posuđe, dekor i jelovnik odišu tipičnom Pradinom esetetikom. Unutrašnjost kafića, zidovi, stropovi, sofe i fotelje, presvučene su baršunom u nježno zelenoj boji, a podovi prekriveni crno-bijelim pločicama koje su hommage Pradinom povijesnom butiku u Galleriji Vittorio Emanuele II. u Milanu, dok cvjetni reljefi na zidovima evociraju neke od Pradinih glavnih trgovina diljem svijeta.

 | Autor: Instagram @prada Instagram @prada Foto: Instagram @prada  | Autor: Instagram @fashionhurricanebyv Instagram @fashionhurricanebyv Instagram @fashionhurricanebyv

I posuđu je posvećeno mnogo pozornosti pa je tako Prada odabrala ekskluzivno posuđe koje odgovara okruženju, a kreće se od blijedoplavog japanskog porculana s kontrastnom dvostrukom crnom linijom, nadahnutog drevnom keramikom Celadon (šalice za čaj i kavu s poklopcem, čajnici, tanjuri i pladnjevi), do kristalnog posuđa od puhanog stakla, uključujući seriju Triangle s tipičnim Prada trokutastim uzorkom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Prada (@prada)

I izbor hrane i pića nadilazi samo deserte i tople napitke i uistinu je raznovrsan, od doručka do večernjih koktela s naglaskom na talijansku tradiciju, sa sendvičima i rižotom od buffalo mozzarelle, lososa, jela od rakova pa sve do tradicionalnih talijanskih aperitiva. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Prada (@prada)

Ono što je nama posebno zapelo za oko su i najnoviji adventski kalendari s potpisom Prade koji sadrže najukusnije i najekskluzivnije božićne slatkiše. Ako možemo birati, vrlo rado bismo ove blagdane proveli otvarajući Pradin adventski kalendar u okruženju poput ovog u Prada Caffea.

Možda vas zanima Prada ima novu kolekciju. U fokusu su, naravno, njezine legendarne torbe u vječnoj boji Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram @prada

Komentari 0