Life&style

Marijana Batinić pokazala svoj stav bez filtera: budi 100 % prirodan, 100 % svoj!

Simpatična voditeljica oduševila je svoje fanove i pokazala vlastiti stav: i to bez filtera! U zagovaranju autentične ljepote koja proizlazi iz karaktera svakoga od nas, a ne iz filtera i umjetnih prikaza, odlučila je pokazati kako se možemo oduprijeti globalnom trendu koji već neko vrijeme sve češće slijedimo.

Marijana Batinić poslala je jasnu poruku (nadolazećeg) Dana bez filtera, koji se krije pod nazivom: Budi 100 % prirodan, 100 % svoj, i pozvala svoje fanove da se 28. studenoga uključe i pokažu svoj prirodni izgled.

Bez poziranja i namještanja pokazala je svoju 100 %-tnu iskrenost i prirodnost, bez trunke filtera. Naše naizgled male odluke i/ili promjene često dovode do boljeg i zadovoljnijeg života. Sve iskrene odluke koje donesemo, ma kako male u tom trenutku bile, zapravo su izbori koji će svojim ponavljanjem u jednom trenutku u našem životu činiti značajnu razliku. Kakva će ona biti, ovisi jedino i isključivo o nama.

Ne treba nam filter želimo li dodati malo humora, staviti naglasak na odličnu fotku ili pokazati iskrenost. Ako žudimo živjeti život u kojem ćemo uživati, život koji je iskren, s namjerom da izrazimo tko smo zaista, zajedno isključimo one totalno nebitne stvari koje nas u tome ograničavaju.

 | Autor:

To dobro znaju i u Juicyju i upravo su zato odlučili pozvati što više ljudi da se uključe u ovu kampanju. Juicy već 20 godina širi i naglašava samo prirodne vrijednosti, a ovim putem zajedno s Marijanom pozivaju na vrlo bitnu odluku: „Budite odvažni, hrabri i povrh svega – iskreni jer iskrenost počinje u onom trenutku kad odlučimo biti svoji.“

Po prvi put u povijesti i vi se uključite u hrvatski Dan bez filtera i pokažite svoju prirodnost i iskrenost – budite 100 % prirodni, 100 % svoji i uz Juicy i 100% sokove proslavite dan koji je stvoren samo za ovaj prirodni izazov. Ono što trebate napraviti nije teško: pokažite svoje prirodno „ja“, ne sakrivajte svoju iskrenost i autentičnost u situacijama kakve inače možda ne biste objavili.

Ne zaboravite tagirati Juicy, koji autore najboljih fotografija nagrađuje paketima 100 % prirodnih sokova koji sadržavaju isključivo sok od voća. Nemaju aditiva, zaslađivača ili konzervansa u sebi.

Ako vam nedostaje ideja, inspirirajte se na Instagram stranici Juicy sokovi.

Photo: None

Komentari 0