Life&style

Marijana Batinić pokazala kako izgleda kuhinja u njezinom novom stanu - vrlo je elegantna

  • Nema ljepšega nego useljavati u novu nekretninu, zar ne? Ne... Još je ljepše uređivati je, birati stvari
  • Naravno, to uvijek dođe s nekim zapletom s majstorima, a tako je bilo i s novom kuhinjom Marijane Batinić
  • Ipak, voditeljica je istjerala svoje i nova kuhinja, sa spornom policom, zablistala je u punom sjaju

Voditeljica je s pratiteljima na Instagramu već odavno podijelila svoje planove o selidbi iz centra grada u novi stan koji je u mirnijem kvartu. Otkad su prve kutije sa stvarima Marijanine četveročlane obitelji ušle u stan prije šest tjedana, pratimo kako napreduju radovi oko uređenja. Objasnila je: "Gradsku vrevu Donjeg grada (najviše zbog djece i psa) zamijenili smo mirnijim okruženjem. Obožavam centar grada i nije baš bilo jednostavno odlučiti se na novi korak u životu… Splet životnih  okolnosti potaknuo nas je na razmišljanje o velikoj životnoj promjeni..."

Možda vas zanima Od Marijane Batinić nadalje - ovo crveno odijelo neobična uzorka nose brojne influencerice Rubrika Moda Moda

Sada se voditeljica pohvalila da je njezina nova kuhinja završena i kako je vrlo zadovoljna. Što potpuno shvaćamo. Voljele mi kuhati ili ne, kuhale svaki dan ili skoro nikad, lijepu kuhinju sve volimo imati. Marijana je prepričala malu "dramu" oko kuhinjske police od koje su je svi odgovarati, ali je ona uspjela istjerati svoje. "Na polici mogu u zaspati, toliko je čvrsta" napisala je.

Radna ploča i zid iznad nje imaju elegantni uzorak bijelog mramora, a posebno otmjen detalj je sudoper u zlatnoj boji kakav još nismo vidjeli. I slavina je, naravno, zlatna, a sve uz tamnu boju ormarića djeluje vrlo elegantno. Uostalom, pogledaj.

Jedva čekamo vidjeti i druge detalje novog doma Marijane i njezine obitelji. Ne sumnjamo da će ih biti i u narednim objavama voditeljice...

Photo: Instagram@marijanabatinic

Komentari 0