Life&style

Manekenka skinula 100 kilograma pa naljutila obožavatelje

Rosie je dvije godine mršavila i dok je mnoge oduševila transformacijom, dobila je i negativne komentare

Prije dvije godine imala je 185 kilograma, a kada je shvatila da bi joj težina mogla ugroziti zdravlje, plus size menkenka Rosie Mercado, odlučila je promijeniti način života te je postepeno uspjela izgubiti čak 114 kilograma!!

Cijelu transformaciju popratila je i na društvenim mrežama, gdje je zaradila gomilu komplimenata i inspirirala brojne obožavateljice na zdraviji način života, no izgleda da, ipak, nisu svi bili oduševljeni njenim drastičnim gubitkom kilograma. Naime, manekenku je napala grupa takozvanih "aktivista za debljinu" (fat activists), koji su joj poručili da se treba ubiti.

"Dobila sam poruku mržnje," rekla je za portal TMZ. "rekli su mi da skočim s mosta i ubijem se, zato što sam smršavjela. Ja smatram da je to ipak osobni izbor, koji sa sobom nosi dobre i loše stvari, baš kao i svi životni izazovi, te da ne treba obraćati pažnju na negativne komentare."

I dok Rosie, koja sad ima 71 kilogram, obožava svoju novu liniju i slobodu koju joj je donijela, kaže kako je od mnogih dobila negativne reakcije.

"Izgleda da svatko voli biti sretan u vlastitom tijelu. Neki vole biti pretili, a drugi ipak ne," zaključila je menekenka.

Iako je izgubila gotovo polovinu svoje prijašnje težine, Rosie i dalje za sebe kaže da je "plus-size" te da to obožava.

Photo: Wenn

Komentari 0