Life&style

Mame, uz ove savjete i proizvode ćete naći vremena za make up

Jednom kada u vaš svijet uđe novo malo biće kojem je prva i omiljena riječ „mamaaaaaaaaaa“, rutina postaje jednadžba s najmanje tri nepoznanice - spavanje, pranje kose, buđenje. dm savjetnica ima rješenje za sve zaposlene mame, ali i za sve one koji u pet minuta žele svladati jednostavnu make-up rutinu i zadržati svjež izgled tijekom cijelog dana.

Umjesto tekućeg pudera koristite CC kremu – njome ćete brzo i efikasno prikriti sve nesavršenosti i ujednačiti ten. CC kremu fiksirajte mineralnim puderom kojem pogoduje aktivnost kože (a znate da ćete biti aktivni), tako da će vaš ten s vremenom postati ljepši. Nanesite rumenilo ružičaste nijanse jer te nijanse naglašavaju svježinu. Onaj problem sa spavanjem, ili nedostatkom istog, ublažite maskarom, a uz dugotrajni mat ruž – možete biti mirni i do 12 sati. Ako stignete, za dodatnu svježinu i oživljavanje minerala iz pudera u prahu, nanesite i sprej za fiksiranje make upa.

Vjerojatno nemate vremena istraživati koji su najbolji proizvodi za ovaj make up look. Zato je Ivana za vas izdvojila proizvode koji će vam biti potrebni: 

  • Bourjois tekući puder CC Cream
  • alverde mineralni puder
  • Maybelline maskara  Volume Express WTP
  • Max Factor ruž za usne lipfinity
  • Maybelline rumenilo Fit Me Pink 25
  • Max Factor setting  sprej Lasting Performance

dm vam je osim savjeta i video tutoriala za listopad pripremio i super poklone.  Pri kupnji make up proizvoda dobivate 15x više dm active beauty bodova, a ako na make up potrošite više od 150 kuna, dm vam poklanja  dizajnersku torbicu Hippy Garden.

Više informacija potražite na dm-ovoj internetskoj stranici www.dm.hr

Photo: dm.hr