Life&style

Mame i tate, u dm online shopu čeka vas super pogodnost

Vrijeme godišnjih odmora i odlazaka na plažu polako se bliži, što je roditeljima male djece poseban užitak, ali i stres. Ako ste među onima koji ništa ne ostavljaju slučaju i planirate u tančine, onda ćete se vjerojatno uskoro zaputiti u kupnju proizvoda za vašeg bebača. Dobre vijesti su, ne morate ići daleko i ne morate planirati odlazak u shopping. Trebate samo pokriti udaljenost do pametnog telefona i posjetiti www.dm.hr gdje vas do 22. lipnja očekuje 10x više bodova pri kupnji proizvoda za bebe. Višestruke bodove ostvarit ćete pri kupnji kašica za bebe, opreme za bebe te proizvoda za njegu i higijenu. 

Osim što će vam svi proizvodi biti dostavljeni na odabranu adresu, možete pronaći velika pakiranja proizvoda poput blazinica babylove, mjesečnih pakiranja pelena te praktična pakiranja vlažnih maramica koja su dostupna samo u dm online shopu.

Ne zaboravite odabrati pravi proizvod sa zaštitnim faktorom koji će vaše najmlađe (i prije odlaska na more i plažu) štititi od štetnog sunčevog zračenja. Ako već niste, preporučujemo vam da isprobate popularnu termosicu babylove koja će  vam zasigurno dobro doći tijekom dugih toplih dana koji su pred nama.

U svakom slučaju, sigurni smo da ćete sve što vam treba pronaći u dm online shopu i da će vam prikupljeni bodovi omogućiti super uštede tijekom ljeta. Pri tom, nemojte zaboraviti da prije završetka narudžbe trebate upisati broj svoje kartice dm active beauty u za to predviđeno polje kako biste ostvarili višestruke bodove.

Photo: dm.hr