Life&style
Kineski kolačić sudbine

Mama postala milijunašica preko naći zahvaljujući kineskom kolačiću sudbine

  • Poslije kiše uvijek dolazi sunce, potvrđuje to i slučaj mlade mame Amande
  • Nakon što je ostala bez posla i prohoda, Amanda se prepustila beznađu sve dok je nije trgnuo naizgled banalan detalj
  • Naime, natpis na kineskom kolačiću sudbine pogurao ju je u drugom smjeru i danas za sebe može reći da je milijunašica

Amanda, mlada mama koja je aktivna na TikToku pod imenom @someonefromthe80s prije pet godina ostala je bez posla i redovitih prihoda što je dovelo do ruba egzistencije. Međutim, na svojem profilu ispričala je kako je nakon bespomoćnosti, beznađa i osjećaja da je slomljena iznutra zapravo preko noći postala milijunašica. Nije ni slutila kako će joj život promijeniti tek mala poslastica – kineski kolčić koji joj je suprug kupio kako bi je razveselio. 

Možda vas zanima Mama dvoje djece nakon 25 godina bez posla stvorila milijunsko carstvo - zbog juhe od kostiju Rubrika Life&style Life&style

Mama troje djece koja je imala 30 godina kad je bila na rubu egzistencije objasnila je kako je zatekao natpis koji je pronašala u tom kineskom kolačiću sudbine. 

‘’Bit ćete neobično uspješni u poslu’’, pisalo je na papiriću unutar jednostavnog keksića. 

Majka je tada pomislila kako nema nekog poslovnog iskustva ali i da nema što izgubiti

Samohrana majka uložila je 12 kuna u posao sa šljokicama, a danas zarađuje milijune

Izračunala je kako će joj biti potrebna četiri mjeseca da uštedi nešto novaca. Uspjela je staviti nešto novaca sa strane od naknade koju je dobivala kao nezaposlena te je čim je to mogla, otvorila je svoj profil na 'etsyju', e-trgovini namijenjenoj posebno prodaji rukotvorina te vintage predmeta. 

Njezinu trgovinu brzo su prepoznali, a zbog zarade koja je eksplodirala Amanda je brzo postala milijunašica.

@someonefromthe80s

100% true story. I will keep that fortune until the day I die. #etsy #femaleentrepreneur #successstory #femalebusinessowner

♬ original sound - JD

‘’Moj muž je dao otkaz i sada oboje investiramo u našu tvrtku’’,poručila je Amanda čije tvrtka sada vrijedi nevjerojatnih 12 milijuna dolara. 

Amandina priča inspirirala je mnoge koji su izjavili kako ih ova priča ohrabrila I podsjetila da poslije kiše uvijek dolazi sunce. 

Photo: Shutterstock

Komentari 0