Life&style

Mali ulični festival by Stubičke Toplice počinje uskoro i nudi hrpu zabave

  • U Zagrebu je održana press konferencija povodom Malog uličnog festivala
  • Osim što je pun novih iznenađenja i događaja, ulaz na veseli festival u Stubičkim Toplicama je besplatan
  • Festival počinje 7. lipnja, a završava 9. lipnja

Uskoro veselja u Zagorju neće nedostajati - naime najavljen je program Malog uličnog festivala koji drugu godinu za redom nudi bezbroj iznenađenja i novih događaja. Počinje u petak 6. lipnja u 17 sati i 9. lipnja, a sva tri dana festivala prikazivat će se razne kazališne predstave na otvorenom u Parku Maksimilijana Vrhovca te se priprema i bogata gastro i eno ponuda, prodajno – izložbeni sajam, kao i odlična zabava uz performere i ART park.  

Petak 7. lipnja

Nastupat će poznati pop rok sastav Pips, Chips & Videoclips, također taj dan moći ćete vidjeti festivalski moving i warm up - Fifty G. 

Subota 8. lipnja

Od 17 sati kreće festival moving, a nakon toga u 21 sat zabavljat će te DJ. Glazbeni sastav Soulfingersi nastupat će poslije DJ-a i zabaviti te uz ples i pjesmu sve do 2 sata u noći.

Nedjelja 9. lipnja

Početak festivala je dosta ranije nego prethodna dva dana, pa je početak u 9 sati ujutro i traje sve do ponoći. Taj dan moći ćeš vidjeti gradske puhače orkestra grada Zaboka. A osim njih, zabavit će te i ženski glazbeni sastav "The Frajle". Dođite i zabavite se, provedite vikend u dobrom društvu uz dobru zabavu.

 | Autor: Privatni album/Olja Runjić Privatni album/Olja Runjić

 

 

Photo: None

Komentari 0