Life&style
Mali trikovi za velike uštede u dm-u

Mali trikovi za velike uštede u dm-u

Složit ćete se da je u moru neizvjesnosti važno imati ono nešto na što uvijek možete računati, bez obzira na to koje je godišnje doba. Zato uz program dm active beauty svakog 1-og i 16–og u mjesecu možete računati na nove online kupone koji vam osiguravaju višestruke bodove i uštede pri kupnji u dm-u.

Na svom active beauty profilu aktivirajte online kupone za višestruke bodove i pri kupnji odabranih proizvoda uz karticu dm active beauty uštedite još više. Tijekom cijelog rujna uz online kupone možete ostvariti 10x više bodova pri kupnji osviještenih proizvoda marke dmBio i 30x više bodova na bombone 505 s crtom i mentol Kraš 80 g, a do 15-og rujna možete iskoristiti kupone za:

  • 10x više bodova pri kupnji proizvoda za bebe
  • 20x više bodova pri kupnji dekorativne kozmetike L'Oreal
  • 20x više bodova pri kupnji higijenskih uložaka always
  • 30x više bodova pri kupnji proizvoda za kosu Love beauty and planet
  • 30x više bodova pri kupnji mirisa alverde
  • 30x više bodova pri kupnji proizvoda vileda
  • 30x više bodova pri kupnji proizvoda Gillette i Venus

Do kraja rujna možete iskoristiti i kupon za 5x više bodova na ukupnu kupnju. Kako biste ostvarili najbolji bodovni učinak, a time i najbolju uštedu, kupon sačuvajte za veliki rujanski shopping.

Što vam zapravo donose višestruki bodovi u smislu uštede? Korištenjem kupona za 5x više bodova na ukupnu kupnju ostvarujete 5 % popusta, a korištenjem kupona za 30x više bodova pri kupnji odabranog proizvoda ostvarujete 30 % popusta.

Provjerimo to na primjeru kupona za 5x više bodova na ukupnu kupnju. Ako vaš račun iznosi 100 kuna, dobit ćete 10 redovnih dm active beauty bodova. Uz online kupon dobit ćete 50 bodova što je 5 kuna uštede pri sljedećoj kupnji, a 5 kuna je 5 % od 100 kuna.

Sve novosti i vijesti koje će vam donijeti najbolje uštede uz dm active beauty pratite na dm-ovoj internetskoj stranici dm.hr/dm-active-beauty.

Photo: dm.hr