Life&style

Maleni otočić s kućicom na drvetu i opuštajućim žuborenjem slapova savršen je plan za vikend

  • Na obali Mrežnice smjestila se oaza mira koja ima sve što ti je potrebno za maksimalno opuštanje i uživanje u netaknutoj prirodi
  • U privatnosti malenog otočića smjestile su se dvije šarmantne kućice na drvetu 
  • Uz krevet koji gleda na rijeku i šum obližnjih slapova doživjet ćeš najčarobnija i najromantičnija buđenja

Odlazak na Mrežnicu u toplim i vrućim mjesecima tradicija je duga nekoliko desetljeća svima onima kojima je dovoljno blizu. Obale jedne od četiriju rijeka u blizini savršene su za osvježenje kada živa na termometru krene obarati rekorde u skoku u vis, a mnogi ih vide i kao neke od najčarobnijih destinacija za uživanje u cjelodnevnom pikniku, no tek rijetki znaju da tamošnja priroda skriva i pravi mali raj na zemlji.

 | Autor: Riverland Riverland

 | Autor: Riverland Riverland

Potpuno privatan maleni otočić poslužio je kao dom dvjema šarmantnim kućicama na drvetu s terasom, smještenima na samoj Mrežnici i okruženima tek krošnjama drveća i šumovima obližnjih slapova.

Možda vas zanima Kamo za vikend? Imamo 5 preporuka za jednodnevne izlete u okolici Zagreba! Rubrika Life&style Life&style

U svakoj od dviju kućica mogu boraviti maksimalno 4 osobe, a svaka kućica nudi krevet na galeriji s pogledom na rijeku te sofu u prizemlju. U ovoj su robinzonskoj oazi mira sva svjetla na solarni pogon, s tek jednom stanicom za punjenje za tvoj smartphone, tuševi su se smjestili ispred kuće, a kemijski toaleti odmah preko mostića. 

 | Autor: Riverland Riverland

 | Autor: Riverland Riverland

Smještaj nudi i besplatan parking, a one koji uživaju u ritualu pripreme hrane oduševit će roštilj smješten uz kućice. Dobrodošli su i kućni ljubimci, a u neposrednoj se blizi može iznajmiti i kajak za maksimalno uživanje u svemu što rijeka nudi.

Bistrica Cottage Možda vas zanima Pronašli smo kućicu na rijeci s jacuzzijem skrivenu šumom, savršenu za bijeg od vrućina i ljudi Rubrika Life&style Life&style

Spektakularan pogled na netaknutu prirodu, rijeku i slapove, apsolutna tišina i restoran koji je udaljen svega 1 minutu hoda samo su neki od razloga zašto se ovoj destinaciji rado vraćaju svi koji ju otkriju kad god se požele isključiti iz svijeta, napuniti baterije i zaboraviti na sve brige.

 | Autor: Riverland Riverland

 | Autor: Riverland Riverland

Photo: Riverland

Komentari 0