Life&style

Male tajne velikih blogerica

Tko se sjeća instagram fotki sa samog početka ove aplikacije? Vrijeme jednostavnih fotki društva i pokojeg selfija bez korištenja minimalno 5 filtera odavno je iza nas.

Ako i ti bez obzira na trud nikako ne uspjevaš rekreirati fotku omiljene blogerice na pravom si mjestu. I bez brige, ti nisi loš fotograf niti model, tajna je u ove tri aplikacije. Krenimo redom!

Facetune

Ovo je jedna od najomiljenijih aplikacija većine zaljubljenika u instagram, i to s dobrim razlogom. Osim što ćete u njoj koristeći “patch” alat lako riješiti sve prištiće i nepravilnosti koje vas muče u njoj možete istaknuti sve svoje adute ili pak one djelove slike koje želite naglasiti. Za to je zaslužan alat “details”. A sad ono najvažnije. Skriveni alat “Whiten” zamišljen je za izbjeljivanje zubi no danas se najčešće koristi za prepoznatljive fotke gdje je pozadina i sve osim glavnog fokusa slike posve izbjeljeno.

 

A post shared by Lydia (@lydiaemillen) on

 

Snapseed

Znamo, hipnotizirajuće plavo more i besprijekorno bijeli pijesak sa slika zaista postoji no velika je vjerojatnost da su neke slike s vašeg feeda ipak prošle nekoliko aplikacija kako bi izgledale kako izgledaju. Jedna od njih sigurno je Snapseed. Uz tu aplikaciju ni mračne slike više nisu problem. U njemu lako možeš promijeniti intenzitet boja pa tako i balansirati iste kao i svijetlost na samoj slici bez da ona izgubi na kvaliteti.

 

Now THATS Tub Goals! @hurawalhi @swissclinic #Travel #TubLife

A post shared by Lydia (@lydiaemillen) on

 

VSCO

Za ovu aplikaciju dovoljno je reći da svi najpopularniji filteri dolaze iz nje a pri obradi fotki koriste ju i profesionalni fotografi. Što drugo poželjeti?

 

Düşüncesi bile güzel 🙌🏼 #kaş #antalya #turkey #canonturkiye

A post shared by Ahmet ERDEM (@ahmet.erdem) on

 

Photo: Instagram @oldkyrenian

Komentari 0