Life&style
Mala od lavande stilgla u dm prodavaonice Mala od lavande stilgla u dm prodavaonice Mala od lavande stilgla u dm prodavaonice

Mala od lavande stilgla u dm prodavaonice

Popularni brend domaće prirodne kozmetike "Mala od lavande" od sada je dostupan i na policama prirodne kozmetike dm-a

Prikladno za ovo predblagdansko vrijeme, osim omiljenih bestsellera - dezodoransa, zubne paste s ugljenom i nimom, te masti od arnike i koprive, "Mala od lavande" pripremila je i poklon pakete za nju&njega. Ne propustite probati istinsku prirodnu kozmetiku koja voli vašu kožu.

Najdraža domaća prirodna kozmetika svih pobornika zdravog življenja, "Mala od lavande" je stigla na police prirodne kozmetike dm prodavaonica. Dostupnost najprodavanijih dezodoransa, popularne "crne" zubne paste s uljenom i nimom, te masti od arnike i koprive razveselila je sve ljubitelje prirodne, zdrave kozmetike.

 | Autor: arhiva arhiva Brend koji je, zahvaljujući svojim visokokvalitetnim proizvodima bez parabena, konzervansa i aditiva, u kratko vrijeme osvojio hrvatsko tržište napokon je postao dostupan svima. Riječ je o proizvodima koji nisu testirani na životinjama i ne sadrže proizvode životinjskog porijekla. Trenutno u dm prodavaonicama možete pronaći omiljene prirodne deo kreme u četiri različite mirisne kombinacije. Lavanda i vanilija će oduševiti ljubitelje neobičnih mješavina mirisa, bergamot i limunska trava idealan je za žene i muškarce jer pruža svježinu tijekom cijelog dana; naranča, čajevac i bijeli bor neodoljiv je mirisni užitak dok kombinacija ružinog drva i crvenog cedra djeluju senzualno. Dezodoransi ne sadrže aluminij, kao niti parabene, prije nanošenja ih je potrebno promiješati prstom te malu količinu dobivene kreme nanijeti na vlažnu kožu, kako bi postojano upila te pouzdano štitila od neugodnih mirisa.

 | Autor: arhiva arhiva Nevjerojatno iskustvo svježine i čistoće u samo jednom dahu pruža pasta za zube s popularnom indijskom biljkom nim, uz dodatak ugljena i gline. Dok aktivni ugljen veže nečistoće sa zubi, neem sprječava kamenac i karijes te čuva desni, a glina učvršćuje zubnu caklinu i pomaže pri uklanjanju zubnog plaka. Budući da ova zubna pasta ne sadrži fluor, umjetne boje i konzervanse, pogodna je i za djecu, kao i za sve one s osjetljivim desnima. Još jedan bestseller s potpisom "Male od lavande" je i mast od arnike i koprive. Ljeti je čuvamo kao blago zbog blagotvornog djelovanja na kožu kod uboda insekata jer smiruje svrbež i smanjuje otekline, a tijekom ostatka godine pokazuje odlične rezultate kod tretiranja vanjskih ozljeda, podljeva, oteklina, prijeloma i mnogih drugih stanja. U svakom slučaju, nezamjenjiv je sastojak svake kućne ljekarne. Idealno za predblagdansko vrijeme, "Mala od lavande" pobrinula se i za blagdanske poklon pakete. Zahvaljujući serumu za lice i losionu za čišćenje lica od smilja, ovaj paket proizvoda pruža ženama čisto, zdravo i nahranjeno lice. Šampon za kosu od koprive te losion poslije brijanja na bazi kokosovog ulja, eteričnih ulja čajevca i paprene metvice koji hlade i umiruju kožu, nalaze se u poklon paketu za njega, koji će sjajno izgledati ispod svakog bora.

Svi proizvodi su dostupni u dm prodavaonicama po sljedećim cijenama: deo kreme 39,00 kn, pasta za zube 65,00 kn, mast od arnike 69,00 kn i poklon paketi 99,00 kn.

Photo: arhiva

Komentari 0