Life&style
1/35

Makeover glazbenice Luce i njezine kovrčave kose

Dobrodošli u vizualni svijet glazbe, nove kolumne InLove koja se bavi promocijom odličnih mladih izvođača, od kojih su neki u "demo" fazi, a neki su već ostavili trag u muzičkom svijetu, na onima koji s ljubavlju stvaraju tekstove i glazbu.

Kreativni dvojac s Petrom Granić na čelu, koja je autor koncepta i cijele ideje InLove covera, upotpunjuje fotografkinja Gabriela Kočiš koja s velikom dozom sentimenta odlično "hvata" kadar po kadar i upotpunjuje ideju ovoga divnog projekta, tim je koji osmišljava idealan, potencijalni cover albuma koji se stvara čisto iz ljubavi..InLove.

 | Autor: Gabriela Kočiš Gabriela Kočiš

Otvaramo vrata divnim glasom mlade kantautorice koju su u samome startu prozvali hrvatskom Adele, riječ je o Luciji Ćustić, pod umjetničkim imenom Luce koja već iza sebe ima dva divna singla "Možda mi" i "Sama ostajem", u čiji se glas zaljubila prava diva hrvatske glazbene scene Josipa Lisac, s kojom se upoznala na Runjićevim večerima te ju je Josipa osobno zvala u listopadu kako bi dogovorila duet koji se izveo na koncertu u čast Karla Metikoša u Tvornici.

 | Autor: Gabriela Kočiš Gabriela Kočiš

Dakako ova mlada autorica priprema nam još jedno iznenađenje - treći samostalni singl u kojem ćemo ubrzo i uživati.

 | Autor: Gabriela Kočiš Gabriela Kočiš

Kako Luce ima divan, zavodljivi, moćni glas, njena frčkava gusta kosa jednostavno se uklopila u njenu energiju, ali ju je trebalo dobro stilizirati, oblikovati i odrediti joj savršeno bakreno-vatrenu nijansu tona kose koja će pratiti njen savršeni ton glasa.

 | Autor: Gabriela Kočiš Gabriela Kočiš

U studiju Etra krenuli smo sa makeoverom kose, a veliku pomoć pri obradi cijeloga tretmana bili su nam preparati Davines koji su bazirani na novoj tehnologiji bez parabena.

 | Autor: Gabriela Kočiš Gabriela Kočiš

Njihove boje sadrže vitamin C te organske pigmente melanina, koji daje posebnu ljepotu boje i čuva elastičnost i gipkost kose, a boja je dugo postojana što nam je vrlo važno za ovu nijansu.

 | Autor: Gabriela Kočiš Gabriela Kočiš

Prva zadaća je bila ukloniti tamnu umjetnu boju što sam uspjela sa posebnom pastom L'art decolor, koja nježno posvjetljuje i čisti umjetni pigment boje a da pritom ne oštećuje prirodnu strukturu kose.

 | Autor: Gabriela Kočiš Gabriela Kočiš

Naknadno sam napravila tretman sa njegom keratina, te sam dobila efekt "popunjene" zdrave kose i pobojala je s divnom bojom bez amonijaka i dobila željenu čudesnu "divlju" nijansu kose.

 | Autor: Gabriela Kočiš Gabriela Kočiš

Dok sam ju šišala i oblikovala formu frizure, Luce i ja smo se zapričale te sam otkrila da je ova mlada umjetnica i enologinja, savršeni spoj za ideju cover InLove.

U galeriji pogledaj cijeli proces makeovera kose!

Photo: Gabriela Kočiš

Komentari 0