Life&style

Make up paleta ili maska za mobitel?

Osvjetljenje je idealno, frizura nikad bolja! Nemoguće je odoljeti barem jednom selfiju. Htjela bi samo malo osvježiti ruž ili highlighter i to bez trčanja u kupaonicu? To od sada možeš bez imalo problema.

Ljetne vrućine zahtjevaju nekoliko proizvoda u torbici kako nam se šminka već na pola dana ne bi otopila s lica. Korektor, rumenilo i puder za setiranje posve su nužni no problem nastaje kada nam je torbica jednostavno premala za sve ženske potrepštine. Uostalom, tko bi se to baš uvijek sjetio ubaciti u torbicu? Ono što gotovo nikad ne zaboravljamo je njegovo veličanstvo - mobitel. 

 

Good morning #poutcase #poutitout

A post shared by @poutcase on

Britanska tvrtka Poutcast bila je korak ispred svih i tako izumila genijalnu maskicu za mobitel s integriranom paletom. Paleta je jednostavnog elegantnog dizajna i dostupna je u 4 kombinacije boja. Proizvode unutar nje kao i nijanse također odabireš sama! Možeš izabrati između 4 nijanse pudera odnosno korektora, 7 nijansi rumenila koji jednako dobro funkcionira kao ruž i fantastični balzam za usne. Kao ogledalo poslužit će prednja kamera! Mobitel nas većina ionako uvijek ima uz sebe stoga nam se ovo rješenje čini super praktično i korisno!

Cijena ove maskice sa sva tri proizvoda je razumnih 20 funti. Bez obzira na to gdje se nalaziš, uz ovu maskicu tvoj će make up uvijek biti na mjestu! 

 

Morning colours #poutcase #comingsoon #staytuned #london

A post shared by @poutcase on

 

 

Have you had a look at our colour range already? @poutcase website is live 💄 #poutcase

A post shared by @poutcase on

 

Photo: Instagram @oldkyrenian

Komentari 0