Life&style
Make up noviteti koje morate isprobati ovog proljeća Make up noviteti koje morate isprobati ovog proljeća

Make up noviteti koje morate isprobati ovog proljeća

Proljeće nas je baš nekako zaskočilo, zar ne? Vjerojatno još niste ni stigli razmišljati o tome kako je pravo vrijeme da i vaša make up kolekcija procvjeta i oživi uz nove nijanse. Zato vam danas predstavljamo novitete koje možete pronaći u prodavaonicama dm-a i u dm online shopu.

Kada je make up u pitanju, pogotovo make up pod maskama, oči su u fokusu. Zato vam na početku predstavljamo najnoviju paletu sjenila za oči trend IT UP Color Circuit br. 50 (36,90 kn) sa šest nježnih nijansi koje se savršeno blendaju i jamče dugotrajnost. Uz preciznu maskaru Bourjois Volume Glamour Coup de foudre (89,90 kn) svojim trepavicama osigurajte volumen po želji – od normalnog do intenzivnog. Na četkicu Plastic Precision možete se u potpunosti osloniti jer razdvaja trepavice od korijena do vrha i jamči jednostavno i precizno nanošenje maskare.

Ono čemu mi ne možemo odoljeti jest proljeće na noktima. Kad stignu proljetni make up noviteti prvo tražimo nijanse lakova koje nokte pretvaraju u latice cvijeća. Među novim nijansama trend IT UP Double Volume & Shine (16,90 kn) naš favorit je definitivno nijansa 361 koja neodoljivo podsjeća na japansku trešnju u cvatu. Doduše i nijansa 369 našla se u našoj košarici jer obožavamo nježnu boju potočnica. Nijanse lakova trend IT UP N°1 (9,90 kn) nešto su odvažnije, pri čemu su intenzivna žuta nijanse 174 i plava nijanse 163 baš pravo malo proljetno slavlje.

Bez obzira na to hoćete li odabrati naše proljetne favorite ili ćete pronaći vlastite, tijekom travnja pri kupnji odabranih proizvoda dekorativne kozmetike u dm-u i dm online shopu ostvarit ćete 15x više bodova na kartici dm active beauty. Vaša mala proljetna rapsodija bit će još ljepša ako u prodavaonicama dm-a kupite odabranu dekorativnu kozmetiku u vrijednosti iznad 200 kuna jer ćete na poklon dobiti prekrasnu dizajnersku maramu Hippy Gardena.

 | Autor: dm.hr dm.hr

Više informacija i inspiracije potražite na www.dm.hr i ne zaboravite pratiti dm na Instagramu, Facebooku i YouTubeu za najnovije vijesti iz svijeta ljepote.

Photo: dm.hr