Life&style

Make-up hackovi za spas u zadnji čas: što kada ostanete bez tekućeg pudera?

Nepredviđene situacije

Koliko puta vam se dogodilo da ujutro prije posla shvatite kako ste ostali bez tekućeg pudera ili tuša? Ili da nakon posla trebate na događanje za koje niste ponijeli šminku koju ste trebali? A da ne govorimo o situaciji koja se događa svakog ljeta – otišli ste na godišnji bez omiljenog rumenila ili šljokičastog sjenila koje bi vam baš dobro došlo za izlazak? Make-up proizvodi imaju svoju osnovnu namjenu, recimo ruž boja usne, ali i alternativnu – ruž može zamijeniti rumenilo, ali i poslužiti za konturu lica.

Uz proizvode iz dm marke trend IT UP, koja je dostupna u prodavaonicama dm-a i na dm online shopu, istražili smo najbolje make-up trikove koji će vas spasiti u nepredviđenim situacijama.

1. Korektor umjesto tekućeg pudera – ako ste potrošili ili zametnuli omiljeni tekući puder, ne brinite jer ćete isti efekt postići miješanjem tekućeg korektora s hidratantnim losionom. Ovdje probleme rješava trend IT UP Camou korektor!

2. Olovka za obrve konturira nos – dobro konturiranje može sakriti nedostatke i ukazati prednosti svakog lica, ali nije jednostavno. Vrlo su važni pravi proizvodi, a olovka za obrve upravo je jedan takav. Ona je upravo one nijanse koja vam treba, ima dobru teksturu i definitivno će napraviti posao, a mi biramo trend IT UP Brow Perfector olovku.

3. Ruževi u novoj ulozi – crveni ili ružičasti ruževi pomiješani s hidratantnom kremom uspješno će zamijeniti svako rumenilo, a oni tamnih smeđih nijansi bez šljokica mogu pomoći i kod konturiranja lica. Za zdravo i rumeno lice poslužit će trend IT UP High Shine ruž za usne, a za konturiranje trend IT UP Waterdrop Lip Color ruž u olovci.

4. Sjajilo za 'wet look' na očima – jako popularan trend ovog ljeta možete postići i sjajilom za usne. Nanesite trend IT UP High Shine sjajilo na usne i kapke i dobit ćete onaj look koji svi želimo tijekom ljeta – kao da smo upravo izronili iz mora.

Make-up je igra, a da ona bude još zabavnija pobrinuo se dm jer su do kraja srpnja na Hit listi bodova upravo trend IT UP proizvodi, što znači da ćete kupnjom 2 ili više proizvoda ovog brenda ostvariti 30x više bodova na kartici dm active beauty.

Na Hit listi čekaju vas i proizvodi Multivita, Oral-B, S-quito free, Garnier, always, Herbal Essences i proizvodi za njegu lica Mixa.

Za još više informacija o brojnim pogodnostima posjetite dm.hr i ne zaboravite stisnuti 'follow' Facebooku i Instagramu.

Photo: dm.hr