Life&style

Majka kćeri ukrala vjenčanicu jer je "ukleta", kćer ju izbacila van: "Više nisi dobrodošla u mojoj kući"

  • Buduća mladenka pobijesnila je na svoju majku nakon što joj je ona ukrala vjenčanicu
  • Mladenka je trebala nositi vjenčanicu svoje svekrve, ali njenoj majci to se nije svidjelo
  • Sve je objavila na Redditu, a neki nisu mogli vjerovati da je njena majka tako postupila

Objavom na Redditu objasnila je svoju situaciju i zatražila mišljenje o tome u rubrici “Jesam li ja s***nja?” Naime, mlada je od svoje svekrve primila njenu staru vjenčanicu na poklon.

No, mladenkina mama bila je uvjerena kako je vjenčanica ukleta jer je ta svekrva sad rastavljena te da ista sudbina onda čeka i njenu kćer. Stoga je odlučila ukrasti haljinu.

 | Autor: Unsplash/Anthony Espinosa Unsplash/Anthony Espinosa

“Trenutno planiram vjenčanje i oboje smo siromašni student, tako da imamo poprilično mali budžet.”, napisala je buduća mlada. “Moja svekrva pitala me želim li njenu vjenčanicu. Pristala sam."

"Ona se udala 2018., a brak je trajao samo 9 mjeseci. Protumačila bih to vjenčanje kao neku vrstu unutarnje krize gdje je ona vjerovala da se mora udati do 40. i pokušavala je drugog muškarca učiniti ljubomornim."

"Zamislite što je napravila. Na dan vjenčanja je plakala i u usta poljubila svog šefa pred mladoženjom. Naravno, brak nije dugo trajao. Prošla je kroz gorki razvod, no sad sretno živi baš sa svojim šefom.”

“Njena vjenčanica je prekrasna. Nosimo istu veličinu, a haljina je iz skupog butika s vjenčanicama koji si nikad ne bih mogla priuštiti. Sretna sam i uopće nisam zabrinuta zbog njenog propalog braka.”

Možda vas zanima Mladenka pozvala 100 gostiju na vjenčanje, ali je odbila za njih platiti večeru i smještaj: "Odvest ću ih na piće" Rubrika Life&style Life&style

“Ipak, moja mama mi je rekla kako misli da je to grozna ideja i da će ta vjenčanica samo donijeti lošu energiju. Rekla sam joj da ne vjerujem u te stvari i da sam odlučila da ću nositi tu vjenčanicu.”

Potom ju je majka optužila da je “razmažena i materijalist” jer je prihvatila vjenčanicu od buduće svekrve. „I znate li što je napravila? Moja majka nedavno je došla kod mene i ukrala vjenčanicu“, nastavila je svoju ispovijest mladenka.

„Nazvala sam ju i odmah ju otvoreno pitala je li to učinila. Ona je rekla kako je razočarana jer sam plitka i želim nositi vjenčanicu od preljubnice s propalim brakom.“ 

 | Autor: Unsplash/Jonathan Borba Unsplash/Jonathan Borba

„Odgovorila sam joj da ima dva sata da vrati vjenčanicu ili da ću pozvati policiju. Vratila ju je neoštećenu, ali rekla sam joj kako više nije dobrodošla u mojoj kući i da joj je zabranjeno da se ikad više pojavi."

"Ispričala se i rasplakala. Kaže da budući da haljina nije oštećena, da sam pregrubo postupila. Rekla je i da ako ću imati djecu, da nije pošteno da joj zabranim da dolazi.“

Komentatori na Redditu smatraju da je ponašanje njene majke neuračunljivo i nestabilno. “Krađa je krađa. Nitko nema pravo odlučivati o tome što mlada nosi osim nje same.”, jedan je od komentara.

I ostali su se složili: “Imaš svako pravo zabraniti joj da dolazi”, “Dokazala je da joj se ne može vjerovati.”

Djeveruše u rozom Možda vas zanima Kume i djeveruše pričaju o najapsurdnijim zahtjevima koje su im mladenke postavile Rubrika Life&style Life&style
Photo: Unsplash/Charisse Kenion

Komentari 0