Life&style

Magic Baby: 27 magičnih godina uz djecu

Počastite se Magic Baby rođendanskim pogodnostima cijelu veljaču u svim njihovim trgovinama i na webshopu!

Veljača je mjesec ljubavi i pozivamo vas da proslavimo zajedno vašu vjernost. Postanite član Magic Baby kluba već danas i kupujte povoljnije u svim Magic Baby trgovinama i na webshopu gdje Vas darujemo besplatnom dostavom!

Neka Vaša beba jede zadovoljno u praktičnim Cam hranilicama, igra se edukativnim igračkama Tiny Love, Goki i Scotchi koje potiču razvoj osjetila, spava u udobnim krevetićima i odmara na posteljini izrađenoj od kvalitetnih materijala.

 | Autor: arhiva arhiva

Vozite dijete u kolicima prilagođenim svjetskim standardima marki AbcDesign, Bertonne, Cam, Joie, Neonato, Hauck, MacLaren, Maxi-Cosi, Quinny, Stokke ili brojnim dizajnerskim modelima poput Orla Kiely ili BMW kolica.

 | Autor: arhiva arhiva

Za najsigurniju vožnju smjestite Vaše zlato u udobne Britax/Römer, Joie, Maxi-Cosi, Nania ili Disney auto sjedalice i opremite se za putovanje putnim krevetićem sa poznatim Disney junacima.

 | Autor: arhiva arhiva

Proizvode za sigurnost potražite u Safety 1st asortimanu, a stvaranje vječne uspomene na najranije doba pronađite u originalnim Baby Art poklonima.

 | Autor: arhiva arhiva

Kako bi moderna mama ponijela sve potrebno u svaku šetnju pogledajte Babymoov torbe i dizajnerske dodatke.
Utoplite dijete Baby Mink toplim dekicama i uživajte u magičnim rođendanskim popustima:-)

 Magični rođendan proslavimo u hrvatskom lancu dječje opreme – www.magicbaby.hr

Photo: arhiva

Komentari 0