Life&style

Ma kakva gravitacija?! Push up vježbe za grudi

Ove vježbe pomažu vam i povečati grudi na potpuno prirodan način!

Push-up grudnjaci nisu vaša jedina opcija da zaustavite spriječite opuštanje grudi. 

“Razvoj mišića ispod grudi poboljšat će izgled vaših grudi i učiniti ih da izgledaju veće,” objašnjava Jen Comas Keck, certificirani trener. Ove vježbe vam mogu pomoći da povećate vaše grudi na prirodan način. Vježbe su specijalno dizajnirane od strane Jen Comas Keck.

“Radite vježbe za grudi iz različitih aspekata s odgovarajućom težinom koja će stimulirati i razviti mišiće. Ove vježbe mogu stvoriti lijep oblik grudi. Ključ za izradu ovog plana je učinkovit i lak: Pobrinite se odabrati odgovarajuću težinu utega. Dok radite vježbe, potrebno je da posljednja dva ponavljanja radite tako da vam ponestaje snage. Važno je da se mišići opterete težim utezima da bi se rast mišića održao,” objašnjava Jen.

 | Autor: Getty Images Getty Images


Potisak s jednoručnim utezima
Potisnite utege prema gore i sredini dok vam ruke ne budu potpuno opružene s utezima vertikalno iznad grudi. Kontrolirano spustite utege pokraj grudi dok ne osjetite blago istezanje u mišićima grudi i ramena, pa ponovite potisak. Do 10 ponavljanja.


Sklekovi
Zauzmite položaj za sklekove, na sve četiri i postavite dlanove malo šire od ramena. Spojite stopala. Vaše tijelo bi trebalo biti u ravnoj liniji. Spuštajte svoje tijelo dok vam grudi skoro dodiruju pod, napravite malu pauzu, a zatim gurnite do početne pozicije. Do 10 ponavljanja.


Kosi bench press
Sjednite na klupu koja je postavljena s niskim nagibom. Noge trebaju biti na podu. Dlanovi okrenuti prema naprijed. Uzmite uteg u svaku ruku i držite ih iznad ramena dok su laktovi blago savijeni. Polako spuštajte utege prema dolje dok su laktovi u ravnini s grudima, pauzirajte, a zatim gurajte utege natrag prema stropu. Izdišite dok podižete utege, a udišite polako dok ih spuštate. Do 10 ponavljanja.

Photo: Getty Images

Komentari 0