Life&style

Luksuz pun senzualnosti i ljepote koji si možeš priuštiti! Zaviri u predivnu kolekciju nakita Peitho

  • Ponekad nam treba samo neki komadić nakita kako bismo osjećali bolje, a i cijela naša garderoba postaje nam puno privlačnija, zar ne?
  • Srećom, na luksuz koji odiše senzualnošću i ljepotom ne moramo potrošiti bogatstvo
  • U prelijepoj i cjenovno pristupačnoj kolekciji nakita Peitho svatko može pronaći nešto za sebe 

Božica zavodljivosti Peitho stajala uz rame pored Afrodite, božice ljubavi. Kada je Zeus stvorio Pandoru, prvu ženu, upravo joj je Peitho na vrat stavila ogrlicu kako bi zavela svijet oko sebe. Što bismo drugo mogli pomisliti već da je Peitho bila prava predstavnica zavodljive privlačnosti – senzualna i lijepa kojoj joj i minimalizam bio dovoljan da privlači pažnju

Možda vas zanima Imaš li dugu ili kratku kosu? Evo kakve bi naušnice trebala nositi prema svojoj frizuri Rubrika Moda Moda

Baš takva je i kolekcija nakita bezvremenskog dizajna proizašla iz zagrebačke radionice treće generacije majstora zlatara obitelji Pavličević, prema njihovim vlastitim zamislima, i naziva se upravo prema božici od koje su crpili inspiraciju – Peitho

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Ako si poput svake suvremen žene koja želi biti primijećena iz pravih razloga, a uz to ne želi na nakit koji odiše luksuzom potrošiti pravo bogatstvo, naušnice, narukvice, ogrlice i prsteni iz kolekcija Peitho savršeno su rješenje. 

Možda vas zanima Ovaj komad nakita zaludio je trendseterice. Kako se tebi sviđa? Rubrika Moda Moda

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

U procesu izrade ovog upečatljivog a opet nenametljivog i profinjenog nakita, osim cjenovno pristupačnog srebra, koristili su se materijali poput oniksa, bisera i opsidijana. Ovaj nakit u finim Peitho kutijicama odličan je i poklon koji će zavesti svojom modernošću, tradicionalnom jednostavnošću, luksuzom i individualizmom. 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Komade iz kolekcije možeš pronaći na Peitho webshopu te u Zagrebu na adresi Varičakova 18, gdje se nalazi zlatarna Pavličević. 

Nakit se također može pronaći i na prodajnim mjestima u Splitu, Sinju i Virovitici. Sve dodatne informacije o brendu i drugim prodajnim lokacijama u Hrvatskoj nalaze se na službenoj stranici i na društvenim mrežama, Facebooku i Instagramu.

Photo: Miss7/pr

Komentari 0