Life&style

Ludo dobri džin od jagode - sve što ti trebati ovog proljeća

... i ljeta! Zato nije ni čudno da su proizvođači alkoholnih pića za inspiraciju uzeli sezonsko voće, pa smo dobili najsavršeniji mogući spoj - džin s okusom jagode

Da se još više ufuraš u proljeće pa i ljeto, brend Rose d`Argent donosi savršen spoj - prefini džin s okusom jagode. Zvuči kao Sunce u čaši, zar ne? Prodaje se preko Amazona i boca od 7dl košta nešto više od 150 kuna. Ovaj novi Rose d`Argent džin odlikuje se prekrasnom bistrom ružičastom bojom, a svatko tko ga je probao kaže da se intenzivno osjete bazne note bobice borovice (kleke). Osim te gorke note, u novom cool piću prisutne su i note biljaka, limunske kiseline i naravno - jagode.

Možda vas zanima Izabrali smo najbolji gin tonik u gradu! Rubrika Life&style Life&style

Ovaj džin nastao je u suradnji s popularnim brendom London Dry Gin, a opisali su ga kao mješavinu čak 9 suludo dobrih sastojaka. Uz navedene bobice borovice, biljaka, kiseline iz C vitamina (iz limuna i naranče) i ekstrakta jagode, prisutni su i sjemenje korijandera, đumbira, lavande, korijena anđelike, sjemenki lana i anisa.

Proizvođači ove tekuće ružičaste divote imaju i savjet za serviranje: narezane jagode, malo ružmarina i malo pjenušavog rosea. Kako dobro promiješati sve sastojke? Jednostavno ih izliješ u miješalicu za koktele, promućkaš i dobiješ savršeni spritzer. Znamo da je doslovno prijevod spritzera gemišt, ali nismo na to u ovom slučaju mislili, ne brini. Rastu li ti već zazubice?

Photo: miss7
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • zvonimir

    London Dry Gin nije brand nego način proizvodnje gina.Hvala.