Life&style

Malo se zabunio: milijunaš se slučajno oženio s unukom

Nakon tri godine braka, 68-godišnji suprug i njegova 24-godIšnja supruga otkrili su da je on njen biološki djed! Međutim, ne pomišljaju na rastavu

Prema izvještaju Florida Sun Posta, par iz Floride slučajno je otkrio da su u rodu. Dakle, kad je 24-godišnja mladenka zajedno sa znatno starijim (ali bogatim) suprugom listala njegov obiteljski album, prepoznala je na fotografijama svog oca! 

Njegov sin je njen otac 

Ispostavilo se kako je njen otac najstariji sin sadašnjeg supruga iz njegovog prvog braka. Nakon što se rastao od supruge, izgubio je svaki kontakt s njom, ali i sinom. A mladenka također dugo nije vidjela svog oca, jer je on zbrisao od njene majke nakon što je ova zatrudnjela u tinejdžerskoj dobi. 

 | Autor: Getty Images Getty Images

Par se upoznao preko jedne internetske agencije. Naime, 68-godišnjak je osvojio milijunski jackpot na lotu, pa je htio svoje stare dane provesti u sreći i ljubavi. 

Usprkos svemu – ostaju zajedno 

Premda su otkrili šokantnu istinu, odlučili su ostati zajedno – i živjeti sretno do kraja života. E, sad, hoće li ona sada imati ulogu supruge ili unuke – u to nećemo ulaziti… 

Photo: Getty Images

Komentari 0