Life&style
Lucky Me mirisi Avonov su  poziv da slavimo život Lucky Me mirisi Avonov su  poziv da slavimo život Lucky Me mirisi Avonov su  poziv da slavimo život Lucky Me mirisi Avonov su  poziv da slavimo život Lucky Me mirisi Avonov su  poziv da slavimo život

Lucky Me mirisi Avonov su poziv da slavimo život

Novi članovi Luck mirisne obitelji, dvojac intenzivnih parfema odiše radosnom inspiracijom za posebne trenutke

Oni posebni trenuci kad osjetite da se sve savršeno slaže glavna su inspiracija mirisa Lucky Me, prvog Avonovog dua intenzivnih parfema koji traju do 8 sati s uzbudljivim mirisnim kombinacijama u šarenim boćicama srećonošama.

Lucky Me for Her i Lucky Me for Him pozivnica su da proživimo iskustva koja vrijedi proslaviti. Ženstvena bočica ženskog intenzivnog parfema Eau de Parfum Intense u srcu nosi luksuzne i radosne akorde šampanjca u kreaciji s posebnim mirisnim notama modernog, cvjetnog, orijentalnog. Muška verzija pronalazi svoju osobnost pomoću ekskluzivnog akorda papra Timut - posebno prilagođenog Avonu - koji donosi eksplozivnu i snažnu svježinu šume u fougere začinjenu drvenastu toaletnu vodu Eau de Toilette Intense.

 | Autor: Avon Avon

Četiri svjetski poznata parfumera odabrana su da oblikuju svoje kreacije oko ovih živahnih akorda, izdvajajući karakter svakog mirisa i prenoseći osjet „osjećaja posebnosti u tom jedinstvenom trenutku“. Lucky Me for Her stvorili su Marion Costero i Stephen Nilsen, a Lucky Me for Him rezultat je partnerstva između Nathalie Benareau i Carlosa Vinalsa.

 | Autor: Avon Avon

„2020. izazovna je godina za sve nas i zato smo željeli ponuditi dvojac mirisa koji nadahnjuje muškarce i žene da prepoznaju i pronađu sreću u svakom, pa i najmanjem, posebnom tenutku. Parfemi su novi članovi mirisne obitelji Luck koja je s nama još od 2014. Ova dva nova intenzivna mirisa nastavak su naše mirisne priče kao svjetskog broja jedan u prodaji parfema, s naglaskom na kreacijama svjetski poznatih parfumera, novim iskustvima i uzbudljivim otkrićima." naglasila je Lucija Josipović, Voditeljica odnosa s javnošću i oglašavanja u Avonu.

Saznajte malo više o Lucky Me parfemima:

Lucky Me for Her je parfem cvjetno orijentalne kategorije, pjenušav i pun života. Otvara se citrusnim Mandarin Italy Orpur®, Moet Chandon Champagne ScentTrek® i notama bijelog ribiza. Srce cvjeta elegantnim, ali neočekivanim bijelim cvjetovima kao što su zlatni jasmin, svjetlucava gardenija i suptilno slatka orhideja vanilije. Seksi sandalovina, luksuzni zlatni jantar i bogata mahuna vanilije zaokružuju ovaj miris, stvarajući intenzivnu, senzualno toplu auru koja je beskrajno opojna, čak i dugo nakon posljednjeg plesa.

 | Autor: Avon Avon

Lucky Me for Him je toaletna voda fougere drvenaste kategorije kreirana oko začinskih nota ekskluzivnog papra Timut, s energijom jabuke i fluorescentnih kristalnih svjetala gornjih fragmenata mandarine, koje podržavaju list cimeta, muškatni oraščić i ružmarin. Njegov uistinu magnetski trag otkrivaju note jantarne šume, nadograđene korijenom vetivera s Madagaskara, omotane osipanjem plemenitog pačulija i teksturiranih mošusa.

 | Autor: Avon Avon

Photo: Avon