Life&style
Euro 2020. Pobjeda Hrvatske nad škotskom

Lovren se javio iz busa nakon utakmice: "Idemo dalje!" Uz pjesmu Miše Kovača upozorio da ne pijemo previše

  • Nakon jučerašnje pobjede nad Škotskom kojom je hrvatska repka osigurala prolaz u osminu finala Europskog nogometnog prvenstva presretni Dejan Lovren javio se dok su nogometaši odlazili iz Glasgowa
  • Emotivan i raspjevan otvorio je je dušu dok su na njegov Instagram pljuštali komentari
  • Između onih oduševljenih nastupom naših nogometaša i oni oduševljeni Dejanovim izgledom... 

I oni koji ne prate Europsko nogometno prvenstvo znaju da se hrvatska reprezentacija plasirala u osminu finala EURA - po bakljadama, raketama, oduševljenim kricima i pjesmi navijača u kasnovečernjim satima diljem hrvatskih gradova. Nakon što smo u zadnju utakmicu kola ušli s dosta skepse zahvaljujući, najblaže rečeno, dotad osrednjoj igri repke, sve se preokrenulo u drugom poluvremenu. Od ekipe čije su ispadanje mnogi već unaprijed počeli oplakivati završili smo kao drugoplasirana momčad skupine D zahvaljujući rezultatu 3:1 protiv Škotske u Glasgowu.

Hrvatska je povela golom Vlašića u 17. minuti, poravnao je McGregor (42), da bi u drugom poluvremenu iskusni Modrić u 62. i Perišić 77. minuti osigurali pobjedu koja je Hrvatsku odvela u osminu finala. Bila je ovo šesta utakmica Hrvatske i Škotske i prva pobjeda "vatrenih" koji su jučer postigli više pogodaka protiv Škotske nego u svih pet prethodnih utakmica zajedno.

Dijelić oduševljenja ekipe podijelio je Dejan Lovren snimkom iz autobusa u koji su se ukrcali naši nogometaši nakon ogleda sa Škotskom za koji se nadamo da nije donio samo preokret ovog kola nego globalno i u igru repke.

Osim što se raspjevao uz pjesmu Poljubi zemlju Miše Kovača stalno je ponavljao "Idemo dalje, idemo dalje". Pa je i otvorio dušu riječima "Puno nam je ovo značilo. "Lakše se diše". Razradio je i "taktiku" ("Ajmo skupiti glave i malo pozitivnije dalje"), a na kraju upozrio sve koji navijaju za repku i da ne piju previše. Simpatično! 

Photo: Pixsell
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    Bravo nasi