Life&style 02. lipnja 2021.

Ljubiteljice gina bit će oduševljene Gin Parkom u Zagrebu, traje do 10. lipnja i nudi uživanje i zabavu

Pr/Matej Grgić. Gin Park u Zagrebu
  • Nakon što je osvojio brojne posjetitelje sjajnom chef’s ponudom, novo hit mjesto u gradu, Rougemarin Park, donosi sasvim novi menu i nove poslastice za sve ljubitelje vrhunskog gina
  • Možeš uživati u ginovima koji se razlikuju po okusima, aromama i začinima, a prezentiraju ih vrhunski gin znalci poput Marka Benkovića
  • Uz raznoliku ponudu pića, čekaju te i specijaliteti koji se savršeno slažu s ginom

Ako ti je potrebna ideja za pravo mjesto za proljetno druženje i koktele iz Rougemarina imaju sjajne vijesti! Rougemarin Park, koji se smjestio u zelenoj oazi u Folnegovićevom naselju, donosi sasvim novi menu i nove poslastice za sve ljubitelje vrhunskog gina. Izuzetno aromatično piće, koje se nekad koristilo kao lijek danas je jedno od najpopularnijih pića u kombinaciji s osvježavajućim tonicima i brojnim začinima. Ususret Svjetskom danu gina, u Rougemarinu traje Gin Park, ponuda i menu pića i hrane osmišljen na temelju karakteristika i sastojaka poznatih ginova.

 | Autor: Pr/Matej Grgić Pr/Matej Grgić Gin Park u Rougemarinu

Pretty in Pink ljetni koktel Možda vas zanima... Pretty in Pink: Ovaj osvježavajući koktel s džinom idealno je piće za ljetne gušte Rubrika Life&style Life&style

Rougemarin Park će sve do kraja rujna svakih nekoliko tjedana mijenjati temu, program, ponudu i sadržaj. Program je započeo sa Chef’s Parkom, a sve do rujna park će živjeti u različitim bojama i temama kao što su Gin park koji se održava ovog tjedna i traje do 10. lipnja, Europark, Cocktails park, Grill park i Beer park. 

Ponuda specijaliteta koji se odlično slažu s ginom

Kako su osnova gina borovice uz dodatak začina, tako svi posjetitelji mogu uživati u ginovima koji se razlikuju po okusima, aromama i začinima, a prezentiraju ih vrhunski gin znalci poput Marka Benkovića, koji svojim kreativnim recepturama stvaraju pića potpuno novih i osvježavajućih okusa. Uobičajeno se gin pije u kombinaciji s tonicima i začinima što ostavlja nebrojene kreativne mogućnosti, a chef Marin Medak u Gin Parku je osmislio posebnu ponudu specijaliteta koji se odlično slažu s brojnim kombinacijama gina.

 | Autor: Pr/Matej Grgić Pr/Matej Grgić Poslastice uz džin

Sezonu jagoda iskoristi za novi omiljeni liker – s džinom! Imamo prejednostavan i predobar recept

U priči o ginu začini igraju posebnu ulogu, a ako ste se ikad pitali koji specijaliteti idu uz ovo aromatično piće, u Rougemarin Parku vas čeka ponuda kreirana posebno za ovu prigodu: juneći šiš posipan s mješavinom začina koju čine sjemenke korijandera, borovice, chili i limunska korica, serviran na salati od bulgura, krastavaca i rajčice.

Pravo mjesto za druženje 

U Gin Parku, sve do 10. lipnja, slavit će se okusi, arome i kombinacije omiljenog ljetnog pića. U atmosferi prekrasnog parka, uređenog za uživanje u dugim toplim danima i večerima na otvorenom, bit će ovo pravi proljetni festival okusa. U ponudi Gin Parka su i neizostavni Rougemarin klasici pripremljeni u modernoj street varijanti.

 | Autor: Pr/Matej Grgić Pr/Matej Grgić Druženje uz džin koktele

Možda vas zanima... 'Džin spa' postoji i zvuči koliko nevjerojatno, toliko i neodoljivo! I ne, džin ne služi za masažu Rubrika Life&style Life&style

Uz gostovanja chefova i barmena koji će se pobrinuti za odličnu hranu i pića, za zabavu u Rougemarin parku zaduženi su brojni gostujući DJ-i koji će svojim nastupima podići atmosferu. Za one koje zanima obiteljska zabava, vikendima se u parku organiziraju radionice za djecu, a Park ima i brojne zone prikladne za dječju igru te kućne ljubimce.

 | Autor: Pr/Matej Grgić Pr/Matej Grgić Gin Park u Zagrebu

Detaljan raspored i program događanja dostupan je na službenoj stranici Rougemarin Parka. Radno vrijeme je od 15 do 23 sata radnim danima te subotom od 11 do 23, a nedjeljom od 11 do 20 sati.

Komentari 0