Life&style

Ljeto nikad nije bilo zabavnije uz Galaxy AI

Ljeto je vrijeme za opuštanje, uživanje i stvaranje nezaboravnih uspomena. Uz toplinu sunca i slobodno vrijeme, nema boljeg trenutka za istraživanje novih tehnologija koje mogu dodatno obogatiti svako iskustvo. Tako je Samsung i ovog ljeta krenuo na putovanje po hrvatskim gradovima, kako bi korisnicima učinio putovanja, avanture i svakodnevne trenutke još zabavnijima. Putujući Samsung Roadshow mobilni paviljon Galaxy AI može se pronaći u Poreču 21. i 22. lipnja, te svoju zabavnu ljetnu avanturu završava u Zadru od 4. do 7. srpnja. Svim posjetiteljima pruža se mogućnost isprobavanja najnovijih Samsung uređaja te sudjelovanja u zabavnim nagradnim natječajima i uživanje u ekskluzivnim ponudama.

Iz prve ruke saznaj sve o uređajima koji te zanimaju

Samsung Galaxy AI mobilni paviljon i ove sezone na popularnim lokacijama predstavlja veliki izbor Samsung Galaxy pametnih telefona i kućanskih uređaja. Posjetitelji tako imaju priliku vidjeti i isprobati neke od najnovijih Samsung pametnih telefona kao što su inovativna Galaxy S24 serija, pametni preklopni telefoni Galaxy Z Flip5 i Z Fold5, ali i nedavno predstavljene televizore Neo Qled 8K OLED, najsnažniji Samsung štapni usisavač Bespoke Jet AI, te se rashladiti uz WindFree klima uređaj.

 | Autor:

Nova dimenzija ljetne zabave uz Samsung

Svi koji žele doživjeti nezaboravnu ljetnu inspiraciju, mogu ju pronaći upravo u paviljonu koji donosi nova zabavna iskustava uz pomoć umjetne inteligencije. Fokusiran na Galaxy S24 seriju i preklopne uređaje Z serije, paviljon pruža mogućnost istraživanja tehnoloških inovacija na originalan i zabavan način; „Wave Thrill“ poziva posjetitelje na avanturu windsurfanja s novom Galaxy S24 serijom, omogućujući im da uhvate nezaboravne trenutke uz Instant SLOW-MO funkciju kamere. U „Discover Majestic“ zoni moguće je istražiti svijet životinja korištenjem AI značajke Circle to Search with Google i Photo Assist koje bude znatiželju i kreativnost. Nadalje, „Selfie Extreme“ zona služi za iskazivanje vlastite osobnosti i kreativnosti kroz selfie, uz pomoć Galaxy AI Photo Assist koji služi za uređivanje snimljenog sadržaja. Sve navedeno dio je jedinstvenog Fun & Chillout iskustva  na kojem posjetitelji imaju priliku okušati se u raznim aktivnostima te ujedno razvijati timski duh i istražiti sve mogućnosti Galaxy uređaja.

 | Autor:

Zakoračite u svijet s Galaxy AI

Jedna od najimpresivnijih značajki Galaxy S24 serije svakako je Generative Edit. Ova funkcija koristi umjetnu inteligenciju kako bi automatski popunila prazne dijelove pozadine ili uklonila neželjene objekte iz vaših fotografija. Korisnici sada mogu snimiti savršenu fotografiju bez brige o nepoželjnim detaljima koji se mogu pojaviti u kadru. Samo je potrebno odabrati fotografiju, aktivirati Generative Edit i pustiti da umjetna inteligencija obavi posao za vas. Nadalje, Transcript Assist revolucionira način na koji korisnici dijele video sadržaje na društvenim mrežama, omogućujući automatsko pretvaranje govora u tekst koji se može koristiti za titlove ili detaljne opise. Ova napredna funkcija povećava dostupnost i razumijevanje videa, čineći ih pristupačnijima širokom spektru publike, uključujući osobe s ograničenim sluhom.

 | Autor:

Iskoristite toplinu sunca i slobodno vrijeme za istraživanje novih tehnologija koje će dodatno obogatiti vaša iskustva. Posjetite Galaxy AI paviljon i zakoračite u svijet inovacija i zabave! Za više informacija o Samsung Roadshow mobilnom paviljonu i aktualnoj ponudi Samsung uređaja posjetite link.

 | Autor:

Photo: None

Komentari 0