Life&style

Ljeto, more i sunčanje: saznaj koje proizvode svakako trebaš spremiti u svoj kovčeg

Ljetni je odmor i želiš iskoristiti svaki trenutak dana - od jutarnjeg kupanja na plaži kada je sve toliko mirno i romantično, preko zdravih zalogaja kojima ćeš ponovno opskrbiti tijelo energijom pa do ponovnog odlaska na plažu, potom i na piće ili šetnju. Zato volimo u torbu staviti sve potrepštine kako bismo bili spremni na svaku promjenu plana, a da pri tome imamo sve potrebno za njegovan izgled.

Zaštiti se od sunca

Nemalo puta čuli smo kako je potrebno zaštititi se od sunca jer bolesti kože koji mogu dovesti do raka posljednjih su godina u porastu. Preporuke su izbjegavati izlaganje suncu kada je najjače,  od 11 do 16 sati, a na suncu nanijeti dobru zaštitu kako bismo izbjegli najgore posljedice, ali i spriječili starenje kože. Ako smo preskočili nanošenje kreme, mlijeka ili ulja za sunčanje prije izlaska na plažu, SUNDANCE ulje u spreju dobro je rješenje jer zaštita djeluje odmah po nanošenju.

 | Autor: dm.hr dm.hr

Za brzo osvježavanje izgleda

Nakon što smo se dobro osunčali i okupali, na kratkom godišnjem odmoru želimo preskočiti veliko spremanje za izlazak i brzo osvježiti svoj izgled. Za oporavak kose od soli i sunca dobar je izbor Balea šampon & regenerator poslije sunčanja, koji intenzivno njeguje kosu i omogućava lako raščešljavanje. Ne sadrži silikon pa ju nježno čisti i održava, a sastojak keratina ju jača. No, ako se i to ne stigne, Balea ima rezervno, puno brže rješenje - sprej za kosu Beach Style koji će kosi pružiti hidraciju, spriječiti mašnjenje, a vaš će izgled biti pravi surferski.

 

Ako ste i zaboravili koji od proizvoda, skočite do svoje najbliže dm prodavaonice i odaberite neki od preporučenih proizvoda vlastite dm marke i uz najbolji omjer cijene i kvalitete, uživajte u svakom danu na plaži ili odmorima od plaže i sunca, izlasku i druženju s prijateljima.

Photo: dm.hr