Life&style
Ljeto je stiglo u dm! Ovim tunikama, torbama i šeširima nećete moći (niti htjeti) odoljeti Ljeto je stiglo u dm! Ovim tunikama, torbama i šeširima nećete moći (niti htjeti) odoljeti Ljeto je stiglo u dm! Ovim tunikama, torbama i šeširima nećete moći (niti htjeti) odoljeti

Ljeto je stiglo u dm! Ovim tunikama, torbama i šeširima nećete moći (niti htjeti) odoljeti

Kalendarski ljeto možda još nije stiglo, ali su stigle naznake dugih sunčanih dana koje nagovještaju najbolji period u godini. Zato smo već krenuli u potragu za ljetnim modnim dodacima koji su jednako savršeni za šetnju gradom i uživanje uz rashlađeno piće u sjeni borova. Provjerili smo super ljetnu ponudu u dm online shopu kojoj ni vi nećete moći odoljeti.

Naravno, imamo ceker koji smo kupili prošle godine, ali jednostavno je nemoguće ući u pravo ljetno raspoloženje bez nove torbe – ili dvije. Dugo smo vijećali između cekera od morske trave i torbe od konopa, ali na kraju smo se ipak odlučili za platnenu torbu s uzorkom koralja. Stvari za plažu ćemo ove godine nositi u torbi DiSiMi? koju ćemo vjerojatno koristiti i za ljetni shopping.

 | Autor: dm.hr dm.hr

Odluka o tome hoćemo li odabrati ljetnu haljinu ili tuniku, završila je tako da smo u virtualnu košaricu na dm online shopu dodali dvije tunike. Tuniku šarenog uzorka i toplih tonova odabrali smo za „divlji“ ljetni styling koji ćemo (naravno) upotpuniti šeširom, a nismo mogli odoljeti dizajnu tunike s prugicama s kojom ljeto možemo ponijeti sa sobom i u ured.

Odgovorite i vi na zov ljeta i provjerite što vas sve čeka u dm-u i dm online shopu. Mi smo odabrali i proizvode sa zaštitnim faktorom koje ćemo ovo ljeto nositi u našim novim torbama iz dm-a i ostvarili smo 15x više bodova. Zato vas podsjećamo da je za prekrasno i istinski bezbrižno ljeto iznimno važna zaštita od sunca i njega nakon izlaganja suncu.

 | Autor: dm.hr dm.hr

A još puno, puno više trendy ručnika, tunika, haljina, lepeza, šešira, šilt-kapa i drugih ljetnih potrepština za djecu i odrasle potražite u svojoj dm prodavaonici!

Photo: dm.hr