Life&style

Ljetni savjetnik za čist i mirisan dom

Iako je proljeće poznato kao sezona čišćenja, zapravo je i ljeto idealno vrijeme za određene zadatke koje ste možda dosad izbjegavali

Posebno ako imate nešto više vremena i klimu koja će malo ublažiti znojenje. Zasučite rukave i krenite, a sve potrebno za čist i mirisan dom pronađite u svom dm-u.

Krenite od kuhinje jer ljeti smeće može brže širiti neugodan miris pa ga je potrebno češće iznositi, ali i dobro oprati kantu. Taj zadatak povjerite Ajax Pure Home antibakterijskom sredstvu za čišćenje koje dubinski uklanja 99,99% bakterija, a ostavlja ugodan miris jabuke i kadulje.

Hladnjak nam je ovih dana prepun svježeg sezonskog voća, no kada ste zadnji put prebrisali police i ladice u kojima se ono nalazi? Sada je pravo vrijeme. Dovoljna je Vileda spužvasta krpa, topla voda i malo deterdženta ili, ako ste pobornik narodne predaje, ocat koji će neutralizirati eventualne mirise.

Pustite da sunce uđe u vaš dom i dočekajte ga uvijek čistim prozorima zahvaljujući Ajax Crystal Clean sredstvu za čišćenje, a ne zaboravite se tijekom ljeta prašina brže sakuplja, a i vidi, na svim površinama. To se uglavnom događa zato što većina nas tijekom ljetnih dana ovisi o klimi, a prašina ostaje zatočena u stanu pa je jednostavno morate brisati češće. Svakako se preporuča zračenje prostorija barem navečer kada temperature malo padnu.

Vrućina i nedostatak svježeg zraka stvaraju probleme i u kupaonici. Vaši ručnici se teže suše, ostaju vlažni i ne mirišu ugodno. Ovdje će vam pomoći Faks deterdžent s mirisom lavande i smilja čiji će vas miris podsjetiti na predivan Mediteran. Nakon pranja rublja obavezno ostavite vrata perilice otvorena kako ne biste imali problema sa zaostalom vlagom, a ručnike mijenjajte češće nego biste to inače.

Kupovina svih spomenutih proizvoda u prodavaonicama dm-a može vam donijeti višestruke bodove na kartici dm active beauty i to na sljedeći način: aktivirajte eKupone za proizvode Ajax, Faks ili Vileda na u dm active beauty aplikaciji i pri kupnji ostvarite čak 30x više bodova!

Višestruki bodovi ekvivalent su popustu od 30 % jer ćete kupnjom navedenih proizvoda uz 30x više bodova na kartici dobiti bodove u iznosu od 30 % cijene koju ste platili. Ako primjerice kupite navedene proizvode u vrijednosti od 100 kuna, nećete dobiti redovnih 10 bodova nego 30x više što znači 300 bodova koji će vam prilikom neke sljedeće kupnje omogućiti popust od 30 kuna na računu (znači 30 % cijene).

dm vam je pripremio još mnoštvo eKupona, koje možete provjeriti na internetskoj stranici www.dm.hr, a za sve vijesti i novosti pratite dm na Facebooku i Instagramu.

Photo: dm.hr