Life&style

Ljetna pozornica Tuškanac otvara se večeras i to besplatnom premijerom obožavane serije!

  • Najšarmantnije kino u gradu - Ljetna pozornica kina Tuškanac, napokon kreće s novom sezonom
  • Tradicionalno, i ove će godine ugostiti brojne filmske cikluse, a sezonu otvaraju večeras, u velikom stilu, premijerom prve epizode obožavane serije 'Zmajeva kuća'
  • Osim hvaljene serije, istražili smo koje ćemo još filmove imti prilike pogledati već u nastavku ovog mjeseca

Ljetna pozornica kina Tuškanac već godinama nam je u samom vrhu omiljenih adresa za večernje izlaske i druženja nakon posla pa smo s velikim nestrpljenjem i ove godine čekali detalje o naslovima koje ćemo gledati u novoj sezoni. Tradicionalno, najšarmantnije kino u gradu i ove će godine ugostiti brojne filmske cikluse, a sezonu otvaraju večeras, u velikom stilu, premijerom prve epizode obožavane serije 'Zmajeva kuća'.

Dok će premijera na HBO kanalu biti također danas, u 20 sati, na Ljetnoj će se pozornici kina Tuškanac nastavak priče o kući Targaryen smještenoj 200 godina prije događaja iz 'Igre prijestolja' prikazati s početkom u 21,30 i to potpuno besplatno, a ulaznice za premijeru bit će moguće podići već od 20 sati kada se otvara blagajna kina. 

Pop up film festival na Bundeku Možda vas zanima 6 filmskih poslastica pod vedrim: ovaj vikend na Bundeku počinje 'Pop up film festival' Rubrika Life&style Life&style

I ove će se godine na Ljetnoj pozornici moći vidjeti selekciju iz programa 'Festivala mediteranskog filma Split', a uz film 'Zlo ne postoji', intrigantnu dramu o predstavnicima tokijske tvrtke koja u japanskoj provinciji želi izgraditi luksuzni kamp, unatoč protivljenju lokalnog stanovništva, koji ćemo gledati u srijedu 19. lipnja, gledat ćemo i film 'Eneu', u četvrtak 20. lipnja, kriminalističku dramu o mladiću na pragu tridesetih koji se iz želje za avanturom upušta u preprodaju droge. 

Ovoga petka, 21. lipnja, prikazivat će se 'Vanya', snimka predstave s londonskog West Enda koja je oduševila i kritiku i publiku, i u kojoj je sve uloge odigrao briljantni Andrew Scott, glumac koji nas je oduševio ulogom Toma Ripleyja u seriji 'Ripley', a čiji je nastup u ovoj predstavi proglašen glumačkim masterclassom. 

 | Autor: PR PR Foto: Ljepotu.hr

Na meniju će se 22. lipnja naći i film 'Čelična kandža', temeljen na istinitoj priči o braći Von Erich, hrvačima koji su ispisali sportsku povijest natječući se u iznimno kompetitivnom svijetu profesionalnog hrvanja ranih osamdesetih godina, a koje glume Zac Efron, Jeremy Allen  White i Harris Dickinson, a posljednji naslov koji nas čeka u ovom mjesecu je film 'Bajkeri', na rasporedu 25. lipnja. Fim prati zajednicu bajkera koji postaju sve više povezani s organiziranim kriminalom u Americi tijekom 60-ih godina prošlog stoljeća, a glavne uloge dopale su Austina Butlera, Jodieja Comera, Toma Hardyja, Michaela Shannona i Mikea Faista.

Možda vas zanima Dokumentarac o Lizi Minelli donosi brojne pikanterije o njezinom burnom životu, izlasku iz majčine sjene i zavidnoj karijeri Rubrika Life&style Life&style

Srpanj na Ljetnoj pozornici Tuškanac tradicionalno će biti rezerviran za gostujuće programe hrvatskih filmskih festivala poput  'Fantastic Zagreb', idealnog za ljubitelje žanrovske fantastike, SF-a i horora, a nakon čega će uslijediti i 'Festival europskog filma',  'Ljetni dani ZFF-a', 'ZagrebDox Summer' i 'Cinehill Film Festival'.

 | Autor: PR PR Foto: Ljepotu.hr

Kolovoz i ove godine donosi 'Film u šumi', raznolik program koji uključuje festivalske uspješnice, žanrovska ostvarenja, kinohitove te premijere hrvatskih i regionalnih naslova, dok će 'Kinoteka u šumi' jednom tjedno podsjetiti na kultne filmove i klasike koje svatko mora pogledati barem jednom. Sve informacije o samim filmovima i programu čekaju nas na službenoj stranici pozornice, kao i na njihovim društvenim mrežama.  

Photo: Fantastic Zagreb, 2022

Komentari 0