Life&style

Ljepota iz prirode

Ljekovita maslina, koju su čak i stari Grci koristili za njegu lica i tijela, glavni je sastojak dm-ove linije prirodne kozmetike alverde naturschön. Njegujući proizvodi dm-ove marke alverde naturschön posebni su po tome jer koriste svaki dio masline - plod, list, koštice i ulje - kako bi koži vašeg lica osigurali ravnotežu, anti-age učinak te hidrataciju. U dm prodavaonicama potražite sapune alverde naturschön od limuna, kokosa ili masline koji su namijenjeni svim tipovima kože te će ju hidratizirati i zaštititi od isušivanja.

 | Autor:

 | Autor:

 | Autor:

Novost koju možete pronaći na policama dm-a je i alverde deo krema s osvježavajućim mirisom metvice i bergamota koja će vam pružiti cjelodnevnu zaštitu, a ne sadrži aluminijske soli. Prirodna kozmetika alverde ne sadrži sintetičke mirise bojila, konzervanse niti sastojke na bazi mineralnih ulja, a u proizvodnji se koriste prvenstveno sastojci biljnog podrijetla.

 | Autor:

Linija prirodne kozmetike alverde objedinjuje sve što vam je potrebno za njegu lica i tijela, a kao i sve ostale dm-ove marke, odlikuje ju izvrstan omjer provjerene njemačke kvalitete i pristupačne cijene.

 

Photo: None

Komentari 0