Life&style
LIU JO u vašim omiljenim (ne)bojama LIU JO u vašim omiljenim (ne)bojama LIU JO u vašim omiljenim (ne)bojama LIU JO u vašim omiljenim (ne)bojama LIU JO u vašim omiljenim (ne)bojama LIU JO u vašim omiljenim (ne)bojama LIU JO u vašim omiljenim (ne)bojama 1/15 LIU JO u vašim omiljenim (ne)bojama LIU JO u vašim omiljenim (ne)bojama LIU JO u vašim omiljenim (ne)bojama LIU JO u vašim omiljenim (ne)bojama LIU JO u vašim omiljenim (ne)bojama LIU JO u vašim omiljenim (ne)bojama LIU JO u vašim omiljenim (ne)bojama LIU JO u vašim omiljenim (ne)bojama

LIU JO u vašim omiljenim (ne)bojama

Komadi iz nove Liu Jo kolekcije savršen su izbor za hladnije dane

Liu Jo kolekcija jesen zima 2020/21. temelji se na akromatskim bojama -  vječnim klasicima, a savršen su izbor za jesenske i zimske odjevne kombinacije. Između omiljene crne i bijele smjestila se neutralna, ali iznimno popularna siva boja. Ovim nijansama često se vraćamo za vrijeme hladnijih dana.

Odjevni komadi iz nove Liu Jo kolekcije zadovoljit će različite ukuse i stajlinge, od onih casual i street style do ženstvenih i elegantnih. Tako primjerice sivi, karirani sako i hlače idealan su odabir kako za dnevne varijante tako i za večernje, a možete ih upotpuniti visokim salonkama. U ovoj odjevnoj kombinaciji izgledat ćete moderno, kul, a prije svega, elegantno i ženstveno. Još jedan nezaobilazan komad u jesenskoj i zimskoj sezoni je kaput, a Liu Jo predstavlja dugi model, jednostavnih linija u bijeloj boji, kojim ćete plijeniti poglede.

 | Autor: Liu Jo Liu Jo

Svi pobornici casual stila rado će nositi Liu Jo tunike, majice i dukserice, koje se poigravaju s nježnom „baby“ roza bojom i odlično se kombiniraju s tenisicama ili klasičnim crnim gležnjačama. Prepustite se mašti i uz ovaj renomirani talijanski brend stvarajte trendi i ležerne outfite u kojima ćete se osjećati udobno, ali i privlačno.

 | Autor: Liu Jo Liu Jo

I ne zaboravite uz modne dodatke nabaciti osmijeh i samopouzdanje koji će svaki stajling učiniti posebnim.

Svoje omiljene odjevne komade pronađite u Liu Jo dućanima ili na www.fashionandfriends.hr!

Photo: Liu Jo