- Listopad je sada već tradicionalno mjesec podizanja svijesti o ženskom zdravlju
- Tim su povodom kultni Esplanadin Le Bistro i šarmantni Esplanade 1925 Lounge & Cocktail Bar obojeni u ružičasto
- Osim ružičastog uređenja, u Esplanadinom Le Bistrou i Cocktail Baru tijekom ovog ćemo mjeseca pronaći i ružičaste koktele, vina, kolače...
Postoje trenuci kada svaki zalogaj i gutljaj nose više od okusa. Oni nose priču o hrabrosti, zajedništvu i podršci. Listopad u zagrebačkom hotelu Esplanade tradicionalno je takav, ispunjen ružičastim nijansama, toplim emocijama i plemenitim ciljem. U znak Mjeseca ružičaste vrpce, kultni Esplanadin Le Bistro i šarmantni Esplanade 1925 Lounge & Cocktail Bar obojeni su u ružičasto, a male hedonističke rituale pretvaraju u velika djela solidarnosti i podrške ženama.
La Vie en Rose – ružičasta oda ženama
U listopadu obojite svoja ženska druženja u ružičasto i pritom učinite dobro djelo. Budite dio Esplanadine pink priče i pomozite u podizanju svijesti o ženskom zdravlju. Neka ovo bude odličan povod da pozovete prijateljice, kolegice, majku ili baku u Esplanadu i prepustite se slatkim zalogajima i ružičastim koktelima.
Nagrađivana Esplanadina slastičarka, Mirjana Špoljar za ovu prigodu dizajnirala je slasticu sa znakom ružičaste vrpce koja donosi priču o snazi i ljepoti, a nosi ime La Vie en Rose. Baršunasta i kremasta slastica u nježnim ružičastim tonovima, spaja Opalys čokoladu, mascarpone i tonku s mariniranim malinama i paprenom mentom. Svaki zalogaj nosi i humanitarnu vrijednost, naime 10 posto od iznosa slastice hotel će ovog puta donirati udruzi Marra Altrui koja ženama tijekom i nakon liječenja karcinoma dojke vraća samopouzdanje i osjećaj cjelovitosti kroz medicinsku mikropigmentaciju. Slastica je dostupna u Esplanade 1925 Baru i Le Bistrou.
Nazdravite ružičastim trenucima
Uz prigodnu slasticu, poznati koktel majstor Vjenceslav Madić - Master Kishoni, u Esplanade 1925 baru je u povodu Mjeseca ružičaste vrpce dizajnirao kreativne pink koktele. Ruby Bubbles spaja Old Pilot’s votku, zanatski gelato Hyggis od maline, sok od limuna, Italicus liker, Peychaud’s bitter i Prosecco Villa Sandi. Moderan je i elegantan, u stilu “sorbeta”, a gelato od maline zamjenjuje limun i zaokružuje okus likera od bergamota, stvarajući pitak i sofisticiran voćni koktel. Pink Sour spaja gin s notom vanilije, pire od jagode i svježinu limete, dok je Pink G&T bezvremenski klasik u ružičastom ruhu, obogaćen hibiskusom i tonikom.
Za sve koji žele jednako atraktivnu bezalkoholnu opciju, tu je šarmantni Think Pink, prepun svježih sokova i razigrane energije. Ponudu Le Bistroa zaokružuju probrana rosé vina i pjenušci poput Prosecca Rosé Villa Sandi, Château Minuty 281 iz Provanse, Rosé Brut Šembera s Plešivice i prestižnog Ruinart Rosé šampanjca.
U listopadu, ružičasto je stav
Ovoga listopada razmišljajte ružičasto i prepustite se šik trenucima u Esplanade 1925 Lounge & Cocktail Baru ili u šarmantnom Le Bistrou. Podržite akciju, podijelite trenutak s dragim osobama i potaknite druge na svijest o važnosti ranih pregleda koji mogu spasiti život. Ponuda traje tijekom cijelog listopada 2025. godine, a stol je najbolje rezervirati na vrijeme. Pridružite se ružičastoj priči, uživajte u ružičastim užicima i pritom učinite dobro djelo koje nekome može vratiti osmijeh i vjeru u ljepši život.
Radno vrijeme Esplanade 1925 Lounge & Cocktail Bara je od 08:30 do 02:00 sata, a hrana se poslužuje do 00:30 sati. Pink menu je dostupan na ovoj poveznici. Rezervacija stola moguća je na telefonski broj 01 45 666 33. Radno vrijeme Le Bistro je od 09:00 do 23:00 sati. Rezervacija stola moguća je na telefonski broj 01 45 666 11. Pink menu je dostupan na ovoj poveznici.
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
manfred
Komentiraj, znaš da želiš!
Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.