Life&style 29. rujna 2019.

Listopad u dm-u u znaku brige o životinjama

Otkrij kako osvojiti trendy torbu koju će zavoljeti svi ljubitelji životinja

Znaš li da je u svijetu do sada poznato čak 1,8 milijuna životinjskih vrsta, no pretpostavlja se da ih ima gotovo stotinu puta više? Istovremeno, svaki dan nestanu stotine životinjskih vrsta, a među ugroženima su i slonovi, kitovi, pande, a neke od zaštićenih vrsta kod nas su i macaklini, sredozemna medvjedica te najveći školjkaš u Jadranskom moru, plemenita periska. Sigurno pogađaš tko (uglavnom) ugrožava ove životinjske vrste. Čovjek.

Kako bi podsjetio na potrebu što odgovornijeg odnosa prema svim životinjama, dm je odlučio cijeli mjesec listopad nagraditi sve vlasnike koji svakodnevno brinu o svojim vjernim prijateljima, i to u sklopu kampanje „Kad se naše šape slože“.

 | Autor:

Proslava Svjetskog dana zaštite životinja u dm-u

U petak, 4. listopada, u povodu Svjetskog dana zaštite životinja, svi vlasnici kućnih ljubimaca koji kupe hranu za njih, moći će na blagajni preuzeti poklon iznenađenja.

Tvoj je kućni ljubimac mačka, pas, ptica ili možda neki glodavac? Hranu vrhunskog okusa, osmišljenu u suradnji s nutricionistima, možeš pronaći pod dm-ovom robnom markom Dein Bestes. Među proizvodima čije su recepture prilagođene pojedinoj životinjskoj vrsti, zacijelo ćeš pronaći baš onu koja će postati omiljena poslastica tvog malog ili velikog, vjernog prijatelja.

Trendy torba za sve životinjoljupce

Kako bi tvoju brigu o životinjama nagradio na poseban način, dm ti daruje trendy torbu za shopping pri kupnji proizvoda za kućne ljubimce iznad 100 kuna. Roza s bijelim točkicama i slikom mace, crna s macom i otkačenim naočalama za sunce ili pak narančasta s prugicama sa psićima? Odluka je na tebi, ali zalihe su ograničene pa zato požuri do dm-a!

Komentari 0