Life&style

Lip butter – idealna zimska njega

Hranjivi butter, odnosno maslac za tijelo, postao je neophodan proizvod u našoj zimskoj njezi kože. Bilo je samo pitanje vremena kad ćemo tu njegu primijeniti i na naše usne. Labello predstavlja tri lip buttera s kojima će ova zima biti mekana i svilenkasta, unatoč svim vremenskim neprilikama.

Kad je Labello prije nešto manje od dvije godine predstavio po prvi put novi proizvod, maslac za usne, problem ispucalih i suhih usana bio je riješen. Za novu sezonu stigao je i novi proizvod – Lip butter Kokos.

Lip butter Kokos (18,90 kn)

Njegujuća formula ovog proizvoda sadrži shea maslac i ulje badema, a vašim usnama pruža potrebnu hidrataciju i njegu i tijekom najlošijih zimskim vremenskim uvjeta. Miris i okus proizvoda potaknut će vaša osjetila, a usnama podariti blagi sjaj. Bogata formula suhim usnama donosi olakšanje i ujedno održava dugotrajnu vlažnost usana.

 | Autor: Lip butter Vanilla&Macadamia (17,80 kn)

Sad već klasik u ponudi Labello maslaca je onaj od vanilije i makadamije. Oduševljava pravom aromom vanilije i makadamije (australski orah) koja u ovoj formuli daje autentični okus i poseban mirisni doživljaj. Interakcija mirisa, okusa i dodira potiče sve naše osjete. Hidratantna formula sadrži Hydra IQ tehnologiju, shea maslac i ulje badema te njeguje usne, hidratizira ih i obnavlja. Vlažnost usana je održavana, a ujedno štiti od vanjskih utjecaja, što je tijekom zime iznimno važno.

 | Autor: Lip butter Raspberry Rose (17,80 kn)

Ako ipak niste ljubiteljica klasičnih mirisa i okusa, nego preferirate jače voćne arome, maslac od maline najbolji je izbor za vas. Raspberry Rose će vas oduševiti zavodljivom aromom maline koja obavija usne senzacionalnom mekoćom te im daje lagani sjaj. Labello Lip Butter Raspberry Rose obogaćen je hidratantnom formulom koja sadrži shea maslac za zaštitu osjetljive kože usana i blago bademovo ulje s vitaminom E za intenzivnu hidrataciju i dugotrajnu njegu.

 | Autor: U galeriji detaljnije pogledaj Labello lip buttere…

Photo: None

Komentari 0