Life&style 17. lipnja 2013.

Likovna kolonija na Strossu

Od 1. lipnja u sklopu manifestacije "Ljeto na Strossu" počela održavati "IV. Gornjogradska likovna kolonija". Do 1. rujna tokom čitavog dana umjetnici će izlagati svoje radove koji će se moći razgledati i kupiti po pristupačnim cijenama

Likovna kolonija okuplja umjetnike, članove Hrvatskog društva likovnih umjetnika koji će na Strossmayerovom šetalištu svakodnevno od 11 do 21sat izlagati svoje radove koji se mogu razgledati i po pristupačnim cijenama kupiti. Umjetnici također vode likovne radionice koje se održavaju uglavnom u popodnevnim satima.

 | Autor:

U četvrtak, 20. lipnja održava se Dan kulturnog turizma, koji se tradicionalno obilježava svake godine u drugom gradu Hrvatske. Ove godine odabir je pao na Zagreb, pa će povodom toga manifestacije na Strossu biti pomaknute za dva sata. Dakle, koncert i likovne radionice počet će u 19 sati i trajati do 22. Također će izloženi radovi umjetnika biti dostupni do 22 sata (ili duže po potrebi). Posjetite bilo koji dan radionice, prodaju radova, koncerte i kazališne priče za djecu koje se održavaju u  ugodnoj  atmosferi Strossmayerovog šetališta.

Komentari 0