Life&style
Lijepa Tatjana Drmač otkrila nam je svoje beauty favorite Lijepa Tatjana Drmač otkrila nam je svoje beauty favorite Lijepa Tatjana Drmač otkrila nam je svoje beauty favorite Lijepa Tatjana Drmač otkrila nam je svoje beauty favorite Lijepa Tatjana Drmač otkrila nam je svoje beauty favorite

Lijepa Tatjana Drmač otkrila nam je svoje beauty favorite

Saznali smo koja dva proizvoda ovog ljeta uvijek nosi u torbici

S obzirom da je ljeto idealno doba godine kada se količina make-upa svodi na minimum, a veći dio posla za nas odrađuje preplanuli ten, u mogućnosti smo bez grižnje savjesti ograničiti se na samo nekoliko najdražih proizvoda. Uz neizostavan fokus na njegu i zaštitu od sunca, ljetni dani unose neodoljivu jednostavnost u svakodnevnu beauty rutinu i kozmetičke torbice. Kada biste morali odabrati samo dva summer essential proizvoda za svoju torbicu, što bi odabrali?

Tatjana Drmač, zaljubljenica u modu, putovanja i jedna od najstylish djevojaka na Instagramu čije fotografije oduzimaju dah otkrila nam je svoje favorite za ljeto koje uvijek ima pri ruci. Tatjana je djevojka koju nikada nećete sresti u lošem izdanju, naprotiv zaštitan znak joj je besprijekoran make-up, pomno stilizirana kosa i odjevne kombinacije koju nalažu svjetski trendovi.

I sama je ljubiteljica manjih torbica, stoga uz sebe uvijek ima samo najosnovnije od dekorativne kozmetike. Ruž, a ljeti balzam za usne u boji jedan je od dva neizostavna must have Tatjanina odabira. Iako usne ljeti često ne stvaraju probleme, to ne znači da im ne smetaju visoke temperature i izlaganje suncu, a teški make up dodatno će ih isušiti i naglasiti svaki nedostatak. Balzami za njegu usana odavno su dio redovne beauty postave većine žena, a Tatjanin favorit je Eisenbergov Essential Baume Fusion u nijansi NO5 Haussman.

 | Autor: Eisenberg Paris Eisenberg Paris

Essential Baume Fusion (3,5g/249,00kn) je lagani, bogati i izrazito kremasti balzam nove generacije koji se topi na usnama. Ovaj istinski hidratantni i njegujući eliksir obogaćen je ekstraktom višnje, uljem sjemenki šafranike i vitaminom E. Omekšava usne, uglađuje ih te čini božanstvenima suptilnim i profinjenim velom boje, kreirajući pritom najprirodniji ili najsofisticiraniji look. Može se nanositi sam ili ispod mat ruža za usne za nevjerojatan osjećaj ugode i optimalnu hidrataciju.

 | Autor: Eisenberg Paris Eisenberg Paris

Tatjanin savjet: Za zdrav, a istovremeno puniji izgled usana Essential Baume Fusion uvijek možemo kombinirati s olovkom u istoj nijansi. Definirajte crte i ispunite površinu usana olovkom za usne, a zatim nanesite balzam.

Mirisi su osim predstavljanja osobnosti i neizostavan i individualni modni dodatak. Baš iz tog razloga Tatjana u svojoj torbici ovog ljeta nosi L’Art du Parfum Back to Paris s potpisom Josea Eisenberga koji ovim parfemom izaziva svoju fascinaciju vječnim pariškim glamurom.

 | Autor: Eisenberg Paris Eisenberg Paris

L’Art du Parfum Back To Paris Eau de Parfum (30 ml / 415 kn; 50 ml / 645 kn; 100 ml / 975 kn) je drveni, ženstveni miris s cvjetnim notama. Visoke note prizivaju ukusnom i svježom rabarbarom i mandarinom, a parfem s lakoćom šarmira nježnim cvjetnim srednjim notama. Nadahnut buketom ruža i jasmina, elegantni praškasti dašak irisa i ljubičice leži na senzualnoj bazi pačulija, tonka graha i vanilije.

 | Autor: Eisenberg Paris Eisenberg Paris

Tatjanin savjet: Ako u torbici imate mjesta za samo jedan beauty proizvod, neka to bude baš ovaj! Koliko drzak, toliko i sofisticiran, ovaj parfem utjelovljuje parišku ženu i njezinu radost života te je prenosi na sve koji ga osjete.

Tatjanine omiljene EISENBERG Paris proizvode možete pronaći u Douglas parfumerijama te na www.douglas.hr ili pozivom na broj 0800 1221 Douglas call centra (ponedjeljak – subota; 8-17h).

Photo: Eisenberg Paris