Life&style

Lijeno vježbanje - vikend workout u krevetu

Koliko ti je puta na pamet došla misao: “Zašto ne mogu ležati i mršavjeti u isto vrijeme?”. Nema više zabušavanja, jer i to se može! I to bez da mrdneš iz kreveta!

Ni tebi se baš ne da danas? Znamo taj osjećaj lijene nedjelje. Ne bismo htjeli da traje zauvijek, ali bismo rado nekoliko dana proveli u krevetu. Ipak, vježbanje je najefikasnije kada si odmorna i opuštena, pa zašto ne bi ostala u svom krevetu danas i  - vježbala? Ovo je nekoliko efikasnih vježbi kojim se postižu stvarno dobri rezultati, a ti ne moraš niti proviriti iz kreveta, a kamoli kuće!

YouTube trenerica Joanna Soh izučila je vještinu “lijenog vježbanja”. Zbog stalnih putovanja i čestog boravka u hotelskih sobama morala se odreći teretane i svoj krevet pretvoriti u podlogu za vježbanje. I sama priznaje da su joj tisuću puta znali uletjeti u sobu i postaviti upitni pogled u stilu: “Jesi ti pala na glavu kada si se rodila?”

Još jedna fit cura koja ima vlastiti YouTube kanal, Lindsay Marie, također je usavršila tehniku “lijenog vježbanja”. Ona svoju rutinu vježbanja na krevetu najčešće provodi za vrijeme jakih ljetnih vrućina. No, zašto bi čekala ljeto da kreneš s ovim? Plankovi su ionako lakši na mekanoj podlozi kakvu pruža tvoj madrac!

Magazin SELF je također riješio problem “lijenog vježbanja i istezanja”. Ove vježba su kombinacija vježbi snage i klasičnog istezanja što čini odličan omjer nabrijanih i smirenih vježbi. Neka i tvoje jutro započne na ovaj način, jer su dovoljne samo dvije minute!

I za kraj jedan video za koji ne znam bismo li se oduševile ili popadale na pod od smijeha. YouTuberica RCL  Beauty 101 objavila je urnebesan tutorial kako stvarno lijeni ljudi mogu vježbati. Ona je sve svoje odjevne radnje, poput čitanja doručka i sjedenja za stolom, višesatnog surfanja po internetu s laptopom u krilu pa i otvaranja frižidera (!) pretvorila u vježbu. Provjeri kako!

Photo: None

Komentari 0