Life&style 07. ožujka 2014.

Let Croatia Airlinesom u Atenu i Barcelonu već od 139 eura!

Želite li posjetiti vječnu Atenu ili Barcelonu, ljepoticu Sredozemlja? Kupite povratnu avio kartu do 11. ožujka i otputujte Croatia Airlinesom po cijeni već od 139 eura!

Kako do povoljnih avio karata za Atenu i Barcelonu?

Ponuda za kupnju karata za Atenu i Barcelonu po cijeni već od 139 eura odnosi se na povratne avio karte za letove Croatia Airlinesa iz Hrvatske. U cijenu su uključene i pristojbe zračnih luka i naknada za izdavanje avio karte (TSC) za kupnju na web stranici Croatia Airlinesa www.croatiaairlines.hr. Za kupnju na drugim prodajnim mjestima Croatia Airlinesa naplaćuje se dodatna naknada. Promotivna cijena je važeća ako se avio karta kupi u razdoblju 4. - 11. ožujka 2014. godine. Važeće razdoblje putovanja za Atenu je od 3. svibnja do 4. listopada 2014. godine za letove Croatia Airlinesa s polaskom iz Zagreba, Splita i Dubrovnika. Važeće razdoblje putovanja za Barcelonu je od 30. ožujka do 21. listopada 2014. godine za letove s polaskom iz Zagreba, Splita, Dubrovnika, Pule ili Zadra. Minimalan boravak je tri dana (vikend), a promjene i povrat novca nisu mogući. Broj mjesta po navedenim cijenama na svakom je letu ograničen.

Oduševite se ljepotama Atene

 | Autor: Thinkstock Thinkstock

Maštate o posjetu Ateni i njenim zadivljujućim arheološkim spomenicima. Razgledajte ostatke mikenske kulture poput palača, grobnica i statua na antičkoj Akropoli – a svakako posjetite hram Partenon. Razgledajte i atenske muzeje, te posjetite najstariju gradsku četvrt – Plaka – i počastite se ručkom u njenim poznatim restoranima. Atena je prijestolnica i najveći grad Grčke smješten na polutoku Atici, a ujedno i jedan od najpoznatijih gradova uopće. Nazvan je u čast božice civilizacije, mudrosti, snage, pravednog rata, tkanja, metalurgije i obrta. Atena se često naziva kolijevkom zapadne civilizacije zbog svojih kulturnih doprinosa tijekom svoga zlatnog doba - 5. i 4. stoljeća prije Krista. Taj nekoć moćan grad država danas je istinska sredozemna prijestolnica koja nikoga svojim ozračjem neće ostaviti ravnodušnim. Istražite Atenu i njene zadivljujuće arheološke spomenike. Razgledajte ostatke mikenske kulture poput palača, grobnica i statua na antičkoj Akropoli – a svakako posjetite hram Partenon. Razgledajte i atenske muzeje, te posjetite najstariju gradsku četvrt – Plaka – i počastite se ručkom u njenim poznatim restoranima.

Barcelona u ritmovima flamenca

 | Autor: Thinkstock Thinkstock

Barcelona, ljepotica Sredozemlja i svjetska prijestolnica modernizma, na svakom nam koraku raskošno će vam otkriti više od dvije tisuće godina svoje povijesti. Grad je utemeljio Hamilkar Barca, Hanibalov otac, i od svoga osnutka u 3. stoljeću prije Krista nije prestao rasti. Barcelona je danas uvijek živa metropola s gotovo četiri milijuna stanovnika i nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Razgledajte Sagradu Familiu, Picassov muzej, kao i gradske zgrade pod zaštitom UNESCO-a: Palaču katalonske glazbe i Bolnicu sv. Križa i sv. Pavla. Pogledajte nogometni klub Barcelona na djelu, ali i zavodljive ritmove španjolskog flamenca u nekom lokalnom klubu ili restoranu.

Komentari 0